Cum a fost umilit și bătut un elev de 14 ani de colegii de clasă de la o școală din Pitești

Un adolescent de 14 ani a fost a fost bătut și umilit de câțiva colegi de clasă și un adolescent cu doi ani mai mare.

08 nov. 2022, 16:23
Cum a fost umilit și bătut un elev de 14 ani de colegii de clasă de la o școală din Pitești

Poliţiştii argeşeni au deschis un dosar penal după ce o femeie a depus plângere în care reclama faptul că fiul ei, în vârstă de 14 ani, a fost bătut şi umilit de câţiva colegi de clasă şi de un adolescent cu doi ani mai mare.

Incidentul s-a petrectut în Pitești, în timp ce adolescentul se întorcea de la școală.

„În seara zilei de 07 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi, de către mama unui minor de 14 ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 18.00, de către mai multe persoane, în municipiului Piteşti, în timp ce se întorcea de la şcoală. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, iar verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale”, informează, marţi, 8 noiembrie, Poliţia judeţeană Argeş.

Citește și Un adolescent de 13 ani, copil de preot, găsit mort după o decepţie în dragoste. S-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta Turnu-Severin

Adolescentul a fost ulterior amenințat că, în cazul în care povestește cuiva ce i s-a întâmplat, va fi ucis.

Copiii sunt elevi ai unei şcoli de prestigiu din Piteşti.

Elev înjunghiat în pauză de un coleg de la școală

Tot mai multe incidente violente între elevi au fost în ultima vreme. Spre exemplu, un adolescent a fost înjunghiat în picior de un coleg de școală. Incidentul s-a produs într-un parc din orașul Brăila, iar copilul a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Brăila, marți, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un adolescent a fost înjunghiat în zona piciorului cu un cuțit. Anchetatorii au stabilit că doi colegi de școală, în vârstă de 15 ani, au fost implicați în incidentul care a avut loc într-un parc din Brăila.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un minor, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla într-un părculeț de copii din zona intersecției străzii Gării cu strada Roșiori, în pauza dintre cursuri, l-ar fi înțepat cu un cuțit, în zona posterioară a piciorului stâng, pe un alt minor în vârstă de 15 ani, din Brăila, ambii fiind colegi în cadrul aceleași instituții de învățământ din municipiu”, a anunțat IPJ Brăila.

După incident, agresorul s-a întors la școală, iar victima a fost transportată la spital.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au identificat agresorul în școală. De asemenea, polițiștii au găsit cuțitul care ar fi fost folosit de agresor în borseta unui coleg.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, au precizat polițiștii.

Citește și „Fă-o pe mama să sune, măcar atât!” Scrisoare sfâşietoare către Moş Crăciun a fetiţei crescută de bunică, cu mama plecată în străinătate