Cum a fost viața amoroasă a Elenei Merișoreanu? Gheorghe Turda a spus tot: „Era total nehotărâtă, când cu unul, când cu altul”

Se pare că focul nu se stinge niciodată, iar între Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu câteva scântei au rămas. Chiar dacă relația lor a avut loc cu zeci de ani în urmă, se pare că cei doi încă mai au lucruri de împărțit. Interpretul a făcut dezvăluiri incendiare despre viața amoroasă a acesteia.

01 feb. 2023, 19:32
Cum a fost viața amoroasă a Elenei Merișoreanu? Gheorghe Turda a spus tot: „Era total nehotărâtă, când cu unul, când cu altul”
Ce relație au avut Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu?

După ce au trăit o poveste de dragoste ca în filme în urmă cu zeci de ani, Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu încă mai au multe de împărțit. Interpretul de muzică populară încă mai are lucruri de povestit despre perioada în care cei doi au cochetat unul cu celălalt. Acesta a făcut o dezvăluite de-a dreptul incendiară!

Citește și: Povestea de dragoste neștiută dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda: „Am fost și la un pas de nuntă”

În tinerețe, Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda au fost foarte apropiați, însă se pare că pe lângă prietenia strânsă care îi leagă și în ziua de astăzi, aceștia ar fi avut și o relație amoroasă. Acesta ar fi vrut să o ceară de soție pe îndrăgita interpretă.

Și Elena Merișoreanu a oferit  serie de declarații în acest sens. Ea a afirmat că la momentul respectiv se înțelegea extraordinar, însă artistul a fost plecat în străinătate, iar până a revenit în țară ea deja se căsătorise cu altcineva, respectiv cu actualul ei partener.

Ce relație au avut Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu?

Toată această poveste a stârnit extrem de multă vâlvă printre internauți, iar acum Gheorghe Turda a făcut o serie de dezvăluiri care lasă de înțeles cu totul altceva. Cântărețul a explicat că ar fi legat de artistă doar de o relație de prietenie și colegialitate, însă de nuntă nu s-ar fi pus problema vreodată. Despre relația amoroasă dintre ei de la momentul respectiv, Gheorghe Turda afirma că Elena Merișoreanu era foarte nehotărâtă.

„Elena Merișoreanu e colega mea și am încheiat! Mi-a fost drăguță, iubită! Nu s-a legat pentru că ea era nehotărâtă. A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am să-i dau replici, că nu am de ce, dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul”, a mărturisit artistul, la Antena Stars.

Și Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda și-au găsit în final căminul în brațele altcuiva. Din păcate, soția interpretului s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani, fiind răpusă de o boală cumplită. Acesta a fost un moment de cumpănă pentru interpretul popular, dar acesta afirmă că acum este mai bine și că lucrurile s-au mai liniștit.

„Foarte grea a fost perioada de acomodare, după ce am rămas singur. Acum îmi e mai bine, m-am echilibrat”,  a mai spus artistul.

Citește și: Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, nu mai vorbește de luni de zile cu fiul său. Motivul uimitor pentru care nu a fost prezentă nici la nunta acestuia