Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, nu mai vorbește de luni de zile cu fiul său. Motivul uimitor pentru care nu a fost prezentă nici la nunta acestuia

Nicoleta Voicu nu mai comunică deloc cu fiul său de luni bune. Mai mult decât atât, aceasta nu participat la nunta fiului său, care a avut loc în vara acestui an.

15 dec. 2022, 14:49
Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, nu mai vorbește de luni de zile cu fiul său. Motivul uimitor pentru care nu a fost prezentă nici la nunta acestuia

În luna august, fiul Nicoletei s-a însurat, iar cum bine știm la un așa eveniment cei mai importantă este prezența părinților. Ei bine, în acest caz marea absentă a fost chiar artista.

Nicoleta Voicu nu mai vorbește de luni de zile cu fiul său: ”Am fost nevoită să-i dau această lecție de viață”

Artista a anunțat pe conturile de socializare că fiul ei urmează să se căsătorească, însă acesta nu a privit cu ochi buni acest lucru, ba chiar s-a supărat. Acesta a motivat că nu își dorșete să devină persoană publică, iar gestul făcut de artistă l-a deranjat foarte mult. În acel moment, Nicoleta Voicu a decis să-i dea o lecție acestuia, așa că nu s-a prezentat la evenimentul cel mai important din viața lui. În ultimele luni, cei doi nu și-au vorbit deloc și din câte se pare acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

„Nu regret că nu am fost la nunta fiului meu. Mă simt ca un medic care a avut cea mai delicată misiune, am avut misiunea de a extirpa o tumoră care era malignă în sufletul lui. Am vrut să înțeleagă ceva din faptul că am lipsit. Am vrut să vadă că poate avea totul, bani, anturaj, dar cel mai important nu este asta în viață. Știi, eu lucrez psihologic”, a declarat Nicoleta Voicu pentru FANATIK.

Citește și : Simona Gherghe aruncă bomba! Prezentatoarea tv a făcut anunțul care i-a întristat pe fani: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”

Mai mult, artista a ținut să precizeze că în acest moment totul depinde de fiul ei, Vicențiu dacă și-a învățat sau nu lecția.

„Dacă el va ajunge la o anumită înțelepciune mă va căuta. Eu nu am mai vorbit deloc cu el în toate aceste luni. Eu am fost nevoită să fac asta, să îi dau această lecție de viață. Am fost exact ca un medic, doar că problema lui a fost pe suflet”, a mai mărturisit aceasta.

Citește și : Irina Deleanu, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu. Abia acum s-a aflat despre ceea ce s-a întâmplat între ele

Cântăreața a ținut să precizeze că în acest moment se află într-o etapă în care toate merg foarte bine, iar după relația eșuață cu Gheorghe Turda este foarte optimistă. Pentru anul viitor își dorește să reușească să pună ceva bani deoparte pentru a scăpa de ratele de la bancă.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi au decis să se despartă. Despățirea nu s-a produs în condiții amiabile, ci a fost una cu scandal.