Povestea de dragoste neștiută dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda: „Am fost și la un pas de nuntă”

Povestea de dragoste neștiută dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda. După zeci de ani de la dragostea pe care și-au purtat-o, cei doi au dezvăluit că între ei a existat o iubire care s-ar fi putut finaliza și cu o nuntă.

25 ian. 2023, 21:48
Povestea de dragoste neștiută dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda: „Am fost și la un pas de nuntă”
Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda au fost la un pas de nuntă

Povestea de dragoste neștiută dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda. Cei doi s-au cunoscut la debutul lor artistic, pe vremea când erau colegi la Rapsodia Română. Artistul povestește că între ei a fost o dragoste curată, întrucât vremurile de atunci nu se cădea ca între doi îndrăgostiți să existe relații intime înainte de nuntă.

Citește și: Elena Merișoreanu trece prin momente de cumpănă. Îndrăgita interpretă de muzică populară trebuie să se opereze de urgență:”Abia mai stau în picioare”

Povestea de dragoste neștiută dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda

„Îmi plăcea mult de tot de ea, era femeia perfectă, din toate punctele de vedere, avea un păr superb, era ardeleancă, mă cucerise. Eu eram pe atunci student la Cluj, la Conservator, eram colegi la Rapsodia Română, ce amintiri frumoase avem din turneele din țară! A fost însă o iubire curată. Nu mi-am permis să îi cer ceva.

Pe atunci, nu îndrăzneai să îi ceri ceva unei femei, înainte de nuntă. Eram copil crescut la țară, cum era să afle mama că mi-am făcut alte plăceri, înainte de nuntă? Am avut cu Elena doar o prietenie curată, o dragoste curată. Am fost și la un pas de nuntă, adică eram pe punctul de a ne hotărî dacă ne luăm”, a marturisit Gheorghe Turda pentru Playtech.

Si Elena Merisoreanu a confirmat povestea spusă de Gheorghe Turda. Însă, artista e de părere că nu ar fi fost compatibili într-o posibilă căsnicie. „El este un coleg bun. Când a venit la ansamblu era frumușel foc și curtat de foarte multe fete. Am fost prieteni așa că noi eram colegi acolo, dar nu cred că dacă m-aș fi căsătorit cu el făceam casă. Doi ardeleni, două pietre tari, eu nu cred că făceau treabă. S-a căsătorit cu o colegă de-a noastră, o dansatoare care săraca a decedat din păcate. Era o fată minunată, extraordinară.”, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru Wowbiz.