Cum a încercat o mamă să îşi scoată copilul din ţară! Este o metodă des întâlnită

O femeie, mamă, a încercat să îşi scoată fiul în vârstă de 13 ani din ţară, în mod ilegal. Minorul era ascuns sub o pătură în portbagajul unei maşini marca BMW. Mama a fost prinsă de către poliţiştii de frontieră chiar la vama Nădlac.    

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 10:02
Cum a încercat o mamă să îşi scoată copilul din ţară! Este o metodă des întâlnită

Mama împreună cu copilul doreau să ajungă în Spania, iar pentru acest lucru a recurs la o metedp ilegală deoarece nu deţinea un document de călătorie valabil pentru minor şi nici procură notarială din partea tatălui pentru a putea călători în străinătate.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak –  judeţul Arad au depistat o femeie, cetăţean român, care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară fiul în vârstă de 13 ani, ascuns în portbagajul unui autoturism.” , se arată într-un comunicat al poliţiei de frontieră.

În momentul în care poliţiştii de frontieră au verificat mijlocul de transport şi au descoperit, ascuns sub o pătură, în portbagajul maşinii, un minor.  În urma verificărilor s-a stabilit că persoana ascunsă ese cetăţean român, în vârstă de 13 ani.

Poliţiştii au luat măsura întreruperii călătoriei celor trei cetăţeni şi au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improrie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.