Cum a murit, de fapt, Ivana, prima soție a lui Donald Trump. Raportul medicilor legiști arată detalii halucinante

Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit zilele trecute, chiar cu o seară înainte de a pleca în vacanță pe Coasta de Azur, la Saint Tropez.

16 iul. 2022, 16:41
Cum a murit, de fapt, Ivana, prima soție a lui Donald Trump. Raportul medicilor legiști arată detalii halucinante

Cel mai nou raport al medicilor legiști arată că Ivana Trump a murit în urma ”leziunilor accidentale cauzate de impact la nivelul trunchiului”, a anunțat biroul legist din New York.

Un purtător de cuvânt al poliției a afirmat joi că Ivana Trump a fost găsită moartă pe scări în apartamentul ei și că nu există suspiciuni de crimă sau violență comisă.

„Medicul Legist Șef a stabilit că leziunile accidentale cauzate de un impact la nivelul trunchiului sunt cauza morții sale. În contextul publicării acestei determinări, Medicina Legală nu va mai comenta ancheta”, arată instituția într-un comunicat.

Potrivit presei americane, fosta soție a celui de-al 45-lea președinte al SUA a căzut pe scări în apartamentul ei din New York.

Nikki Haskell, prietenă apropiată cu Ivana Trump, a spus că urma să plece în prima călătorie de la izbucnirea pandemiei de Covid-19. Prima soție a lui Donald Trump a ieșit foarte rar din casă de la începutul pandemiei fiindcă nu voia sub nicio formă să ia virusul. Ivana a murit subit, joi, la vârsta de 73 de ani în apartamentul ei din New York.

Citește și Ivana Trump trebuia să-şi înceapă vacanţa în Europa. Detalii despre moartea subită a primei soţii a fostului preşedinte american

Prietena ei a dezvăluit că Ivana „aștepta cu multă nerăbdare să meargă în Europa” și chiar vorbiseră recent despre o călătorie în jurul lumii împreună.

„Trebuia să meargă vineri la Saint Tropez, era prima ei călătorie de la începutul pandemiei. Îi era frică să nu ia virusul. Ivana a fost cea mai bună prietenă a mea. Am cunoscut-o chiar în noaptea în care ea l-a cunoscut şi pe Donald. Nici nu vă pot spune cât de fantastică a fost, o prietenă grozavă, cea mai uimitoare persoană pe care am întâlnit-o„, a declarat Nikki Haskel, o fostă celebritate tv, acum în vârstă de 80 de ani.

Ivana Trump, care s-a născut în vechea Cehoslovacie, s-a căsătorit cu fostul preşedinte Donald Trump în 1977, iar cei doi au divorţat 15 ani mai târziu, în 1992. ”Era o femeie minunată, frumoasă şi uimitoare, care a dus o viaţă grozavă şi inspiraţională”, a declarat Donald Trump despre fosta sa soţie. Cei doi au împreună trei copii, pe Donald Jr, Ivanka şi Eric Trump.

După despărțirea de Donald Trump, Ivana a continuat să-li lanseze propriile linii de produse de înfrumusețare, haine și bijuterii.

Citește și A murit Ivana Trump, prima soţie a lui Donald Trump. Mesaj emoţionant de la fostul preşedinte al SUA