Cum a murit fetiţa Anamariei Prodan. Mărturisire cutremurătoare a impresarei: „Dumnezeu a ştiut probabil cum le aşează pe toate” VIDEO

Anamaria Prodan a vorbit despre cea mai mare tragedie din viaţa ei. Impresara trebuia să aibă o fetiţă cu Laurenţiu Reghecampf, dar a pieedut sarcina la şase luni.

26 sept. 2023, 16:49
Cum a murit fetiţa Anamariei Prodan. Mărturisire cutremurătoare a impresarei: „Dumnezeu a ştiut probabil cum le aşează pe toate” VIDEO
Cum a murit fetiţa Anamariei Prodan. Mărturisire cutremurătoare a impresarei: "Dumnezeu a ştiut probabil cum le aşează pe toate"

Cum a murit fetiţa Anamariei Prodan. Impresara a vorbit despre acest lucru la doar câteva zile după ce s-a aflat că fostul ei soţ, Laurenţiu Reghecampf, aşteaptă al doilea copil alături de noua sa parteneră, Corina Caciuc.

Citeşte şi: EXCLUSIV| Prima reacție a Anamariei Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil! ”Să îi dea Dumnezeu putere să poată să îi și crească”

„Am pierdut o sarcină în șase luni. Trebuia să fie fetiță. Dumnezeu a știut probabil cum le așază pe toate. Patru au fost suficient de crescut. Mi-am dorit atât de mult pentru el, pentru că a pierdut o fetiță, și îmi doream foarte mult să îl văd fericit. Am trăit, cumva, pentru el”, a spus Anamaria Prodan la WowNews.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf, anunţul zilei din Arabia Saudită: “Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți”

Impresara mai are după fiice, adulte, din prima ei căsnicie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. În relație, atunci când au devenit cuplu, Laurențiu Reghecampf a venit și cu fiul său cel mare, Luca. Înainte de relația cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au avut împreună doi copii: o fiică și un fiu, însă, din păcate, Ana Lisa Cristina Reghecampf s-a stins din viată la doar o lună după ce a împlinit un an.