EXCLUSIV| Prima reacție a Anamariei Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil! ”Să îi dea Dumnezeu putere să poată să îi și crească”

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor mai avea un copil. Vestea că fostul său soț va mai avea un copil, iar fiul său un nou frate vitreg a ajuns imediat la urechile Anamariei Prodan care a ținut să îi transmită un mesaj antrenorului de fotbal.

19 sept. 2023, 13:12
EXCLUSIV| Prima reacție a Anamariei Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil! ”Să îi dea Dumnezeu putere să poată să îi și crească”

Prima reacție a Anamariei Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil! Anamaria Prodan l-a felicitat pe Laurențiu Reghecampf și i-a urat multă baftă.

Citește și Anamaria Prodan, mesaj incendiar pentru bărbatul misterios din viaţa sa. „Tu ca mine nu mai găseşti!”

Prima reacție a Anamariei Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil

”Familia mea îi urează multă baftă! Sa îi dea Dumnezeu sănătate să poată să și crească copiii. Fericire și tot ce e mai frumos pe pământ”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Româniatv.net.

Reacția Anamariei Prodan a venit la scurt timp după ce Corina Caciuc a anunțat, chiar de ziua lui Laurențiu Reghecampf, printr-o postare pe Instagram că este însărcinată.

Aceasta i-a urat „La mulţi ani” antrenorului care împlineşte marţi, 19 septembrie, vârsta de 48 de ani şi a scris în descrierea imagini „1+1=4”, iar felicitările nu au întârziat să apară! Laurenţiu Reghecampf trăieşte de trei ani o poveste cu dragoste cu Corina Caciuc. A întâlnit-o pe tânăra originară din Deva încă din perioada în care era căsătorit cu Anamaria Prodan. A urmat un scandal uriaş, dar antrenorul a rămas alături de femeia care i-a dăruit al treilea băiat.

„Happy Birthday to the most important man in the world to me! You are my hero and always will be, dad♥️ #bigbrother #mamalovesyou”, este mesajul postat de Corina Caciuc.

În cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, antrenorul a dezvăluit că și-a cunoscut partenera la o petrecere, fiind imediat cucerit de aceasta.

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 2 ani, 1 an și 8 luni cam așa. Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea. La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Reghecampf.

Citește și Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, din nou împreună. Sunt nedespărțiți și s-au sărbătorit amândoi la restaurantul afaceristul