Laurenţiu Reghecampf, anunţul zilei din Arabia Saudită: “Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți”

Laurențiu Reghecampf a semnat oficial cu Al-Tai, în Arabia Saudită, după şase zile de aşteptări din cauza unor probleme cu actele.

26 sept. 2023, 13:05

Laurenţiu Reghecampf a anunţat, luni, pe contul său de Instagram, că este noul antrenor al echipei saudite de fotbal Al-Tai. Reghe a lămurit şi zvonurile conform cărora actuala sa parteneră de viață nu l-ar putea însoți în Arabia Saudită.

Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudita. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a declarat Laurentiu Reghecampf  potrivit cancan.ro.

Chiar dacă și-ai dori să-și întemeieze o familie alături de Corina Caciuc și în acte, Laurențiu Reghecampf nu poate face încă acest lucru, pentru că figurează ca fiind, în continuare, soțul impresarei, până la pronunțarea oficială a divorțului. Tocmai din acest motiv, surse din apropierea cuplului declarau recent faptul că actuala sa parteneră de viață ar fi extrem de supărată din cauza faptului că nu l-ar putea însoți pe Reghe peste hotare, cât timp va fi plecat să antreneze echipa din Arabia Saudită.

Corina Caciuc este însărcinată în două luni! Iubita lui Laurențiu Reghecampf a fost surprinsă în timp ce ieșea de la clinică

“În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, au declarat surse apropiate din anturajul familiei, potrivit click.

Citește și: Probleme în cuplul Reghecampf – Corina Caciuc. Antrenorul nu şi-a luat iubita însărcinată la arabi: „A fost deranjată”

Chiar dacă despărțirea dintre Reghecampf și Anamaria Prodan nu a fost deloc una discretă, ba chiar s-a soldat cu extrem de multe certuri, scandaluri în spațiul public, dar și cu o mulțime de procese, se pare că cei doi au reușit, în final, să îngroape securea războiului. În acest sens, imediat după ce a aflat faptul că actuala parteneră a fostului ei soț mai așteaptă încă un copil, Anamaria Prodan a ținut să-i transmită acestuia cele mai bune gânduri și urări. ”Îi urăm mult noroc. Mă bucur pentru el. Să fie fericit și sănătos să poată s-și crească toți copiii. Să fie împlinit pe toate planurile! Gândurile noastre bune merg către el.

Ne rugăm la Dumnezeu mereu să-i lumineze mintea și să-i călăuzească pașii pe drumurile gloriei. Îi urăm `La mulți ani` de ziua lui și multă, multă bafta la noua echipă”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.