Cum a murit fostul șef din Poliţia Tulcea, găsit într-o baltă de sânge în fața blocului. Ce au stabilit legiştii

Anchetatorii au stabilit cum a murit fostul șef al Serviciului Cazier din Tulcea, găsit într-o baltă de sânge, în fața blocului în care locuia. Inițial, anchetatorii au luat în calcul varianta crimei. Însă după ce s-au reconstituit ultimele ore din viața lui, polițiștii au stabilit că în realitate, a fost un accident.

18 nov. 2022, 13:01
Cum a murit fostul șef din Poliţia Tulcea, găsit într-o baltă de sânge în fața blocului. Ce au stabilit legiştii

Anchetatorii au reconstituit ultimele ore din viaţa fostului șef al Serviciului Cazier din cadrul IPJ Tulcea, colonelul în rezervă Mihăiță Brânză, găsit într-o baltă de sânge, în fața blocului în care locuia. În baza acestor date, foştii colegi ai colonelului au concluzionat că nu este vorba despre crimă, ci despre un accident.

Colonelul în rezervă Mihăiță Brânză (44 ani) petrecuse într-o cârciumă, iar când s-a întors acasă s-a dezechilibrat și a căzut de mai multe ori pe scări, în încercarea de a ajunge în casă. Din cauza rănilor, bărbatul a decedat, fiind găsit miercuri dimineaţă, puţin după ora 7, plin de sânge în fața blocului său din Tulcea. Un vecin a sunat la numărul de urgență 112 şi a anunţat că fostul poliţist zace pe asfalt.

Citeşte şi: Şef din Poliţie, găsit mort în apropierea blocului în care locuia. Avea doar 44 de ani

Din cauza rănilor găsite pe trupul colonelului în rezervă, mai ales în zona capului, cazul a fost cercetat iniţial ca pe un potenţial omor, motiv pentru care ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, scrie Gândul.

Citeşte şi: Maşină de Poliţie distrusă după un impact frontal cu alt autoturism. Un poliţist este în stare gravă

Ulterior, în urma anchetei s-a stabilit că moartea lui Mihăiță Brânză a fost, în realitate, un accident. După ce a băut într-o cârciumă, beat fiind, fostul şef al Serviciului Cazier din cadrul IPJ Tulcea a plecat acasă. Ajuns în dreptul blocului în care locuia, fostul polițist a urcat treptele din fața ușii de la intrare, însă s-a dezechilibrat și a căzut de mai multe ori. Căzăturile pe trepte i-au provocat mai multe lovituri, iar unele s-au dovedit fatale.