Şef din Poliţie, găsit mort în apropierea blocului în care locuia. Avea doar 44 de ani

Șef din Poliție, găsit mort! Este vorba despre fostul șef al Serviciului de Caziere Tulcea. Vecinii au fost cei care au dat alerta.

16 nov. 2022, 15:52
Şef din Poliţie, găsit mort în apropierea blocului în care locuia. Avea doar 44 de ani

Mihăiță Brînză, fost comisar şef în cadrul Inspectoratului de Poliţie Tulcea, a fost găsit mort pe stradă în apropierea blocului în care locuia. Avea doar 44 de ani.

Citeşte şi: Maşină de Poliţie distrusă după un impact frontal cu alt autoturism. Un poliţist este în stare gravă

Proaspăt pensionat din structurile MAI, comisarul şef în rezervă Mihăiță Brînză se ocupa de turism, şi de bărci, pasiunile lui din ultimii ani. Era căsătorit şi avea un băieţel la care ţinea ca la ochii din cap.

Citeşte şi: 13 oi au fost omorâte în urma unui accident petrecut marți seară pe DN 1D în județul Prahova

Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă, anunţă tulceanoastra.ro.

„Sufletele ne sunt cernite din nou! Fostul nostru coleg din IPJ Tulcea, Mihăiță Brînză a decedat! Transmitem condoleanțele noastre familiei îndoliate! Drum lin camarade!”, a transmis pe Facebook Corpul Naţional al Poliţiştilor.

 

Fostul șef al Serviciului de Caziere Tulcea Mihăiță Brânză era cercetat de procurori după ce la sfârşitul lunii octobrie a fugit cu mașina când polițiștii l-au oprit în trafic și nu s-a oprit nici măcar atunci când colegii săi au început să-l urmărească. Fostul comisar s-a oprit cu maşina într-un gard. Potrivit anchetatorilor, șeful Serviciului Caziere a fost reclamat de un șofer la numărul de urgență 112 pentru că circula haotic pe șosea.

Polițistului i-au fost recoltate probe de sânge, iar dosarul a ajuns direct la procurori. Potrivit unor surse citate de Pro Tv, fostul poliţist era beat.