Maşină de Poliţie distrusă după un impact frontal cu alt autoturism. Un poliţist este în stare gravă

Accident rutier grav in județul Mehedinți, o mașină de poliție care se afla într-o misiune, s-a lovit frontal cu o altă mașină. Două persoane au fost rănite și transportate la spital. Mașina de poliție, a fost distrusă în urma impactului.

16 nov. 2022, 11:22

Accident grav pe Dealul Balota, pe DN6, în judeţul Mehedinţi. O autospecială de poliție, aparținând IPJ Mehedinți şi care venea dinspre Strehaia, și un autoturism, care venea dinspre Drobeta Turnu Severin s-au ciocnit frontal.

Din primele informaţii, autospeciala poliției ar fi pătruns pe contrasens, peste linia continuă. Autospeciala se afla în misiune, având semnalele acustice și sonore pornite, dar nu ar fi avut vizibilitate în momentul efectuării manevrei, potrivit actualmehedinti.ro.

Citeşte şi: 13 oi au fost omorâte în urma unui accident petrecut marți seară pe DN 1D în județul Prahova

Din accident, au rezultat două victime – polițistul și șoferul celeilalte mașini. La sosirea salvatorilor, poliţistul aflat la volanul autospecialei MAI era încarcerat în maşină. Pompierii l-au extras și l-au predat, în stare de conștiență, echipajelor medicale.

Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu-Severin de către echipajele SAJ.

Citeşte şi: Unul dintre tramvaiele noi din Timișoara a fost implicat într-un accident cu un autobuz

Polițiștii rutieri se află la fața locului pentru cercetări, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.