Cum a murit Ramona, tânăra de 27 de ani găsită fără suflare în lacul Snagov. Greșeala care i-a fost fatală

Apar date cutremuratoare dupa tragedia în care o tânără de 27 de ani a murit pe lacul Snagov. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Anchetatorii asteaptă rezultatele necropsiei și nu se exclude varianta ca femeia să fi consumat substanțe interzise. Prietena sa cu care se afla pe skijet a reușit să se salveze pentru că știa să facă pluta. Ea a declarat la audieri ca a baut foarte mult impreuna cu prietena la petrecere.

08 mai 2023, 10:06
Cum a murit Ramona, tânăra de 27 de ani găsită fără suflare în lacul Snagov. Greșeala care i-a fost fatală
Ea este Ramona, tânăra care a murit înecată în apele Lacului Snagov

Ramona și prietena ei participau la o petrecere de pe pontonul fostei terase „El Capitan”, de pe malul lacului Snagov. În jurul orei 21, cele două a plecat să se plimbe cu skijetul pe lac.

Ramona a murit după ce a căzut de pe un skijet în lacul Snagov. Prietena ei a reușit să se salveze pentru a știut să facă pluta. Cele două fete ar fi plecat cu skijetul fără permisiunea proprietarului și fără a îmbrăca veste de salvare. Pentru că nu au știut să manevreze skijetul s-au răsturnat cu aceasta în lac.

„N-a plecat niciuna cu vestă, inconştiente. Nu ştiu ce au făcut acolo, s-au învârtit în cerc, nu ştiu. Erau plecate de cinci minute, şapte minute. Când am ajuns acolo, skijetul era într-o parte. Cred că într-un viraj, cea din spate a tras. Altfel nu aveau cum să pice amândouă.

Se îneca şi cealaltă dacă nu mă duceam”,  a declarat organizatorul evenimentului, potrivit  observatornews.ro.

Femeia de 41 de ani a fost salvată imediat. Din păcate, tânăra de 27 de ani a fost dată dispărută. A fost găsită moartă abia după ore bune de căutări, la o adâncime de 7 metri. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.