Cum a petrecut Bianca Drăgușanu de Paște! Ce a ales să facă la prima oră a dimineții

Bianca Drăgușanu face tot pentru a-și întreține silueta trasă prin inel. Frumoasa blondină a făcut sport chiar și în zilele de Paște.

04 mai 2021, 12:28
Cum a petrecut Bianca Drăgușanu de Paște! Ce a ales să facă la prima oră a dimineții

Cum a petrecut Bianca Drăgușanu de Paște!  În perioada în care toată lumea încalcă regulile și se înfruptă din toate bucatele de pe masa de Paște, Bianca Drăgușanu a ales să facă sport. Vedeta a făcut sport chiar în a doua zi de Paște.

La prima oră a dimineții de luni, a doua zi  de Paște, Bianca s-a echipat în setul sportiv și a ieșit în parcul Herăstrău pentru a-și face exercițiile fizice în aer liber, dat fiind faptul că am avut parte de niște zile extrem de călduroase de aceste sărbători. Vedeta nu a ratat ocazia și a publicat două fotografii pe contul personal de Instagram.

Citește și: Și-a anulat nunta în ultima clipă! Cum a descoperit că era înșelată

Cum a petrecut Bianca Drăgușanu de Paște! Surpriză de proporții pentru blondină

Alex Bodi i-a oferit un mega-buchet de flori Biancăi Drăgușanu, în Sâmbăta Mare. Florile primite de aceasta au fost distribuite de diva pe constul de Instagram. Se pare că fostul său soț încearcă din răsputeri să o recucerească, după ce aceasta s-ar fi certat cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăguşanu l-a umilit pe Alex Bodi! Prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram, vedeta a dat de înţeles că afaceristul avea mari probleme în pat!

Vedeta a dat de înțeles, făcând aparent o comparație cu ninsoarea de luna trecută, că nopțile fierbinți petrecute alături afacerist nu au fost chiar așa de spectaculoase. „A nins cinci minute sau, cum ar zice bărbații, toată noaptea”, este mesajul postatde Bianca Drăguşanu.

Citește și: Peripeții în a doua zi de Paște pentru Smiley și Gina Pistol. Ce s-a întâmplat în timp ce aflau la plimbare cu micuța Josephine

Între timp, Bianca Drăguşanu este răsfăţată de Cengiz Şiklaroglu, un milikonar turc devenit cunoscut în țara noastră pentru că s-a iubit cu artista Otilia Bilionera, dar și cu Ioana Filimon de care s-a despărțit cu scandal. Acum, bărbatul s-a îndrăgostit de Bianca Drăguşanu și îi face toate poftele, în timp ce fostul soț al vedetei are probleme cu legea.