Cum a petrecut Florin Cîțu prima zi de libertate. Premierul a ieșit să bea cafeaua și a fost la teatru – FOTO

Florin Cîțu le-a povestit românilor de pe Facebook modul prin care acesta a petrcut prima zi în care măsurile au fost relaxate în țara noastră.

15 mai 2021, 23:26
Cum a petrecut Florin Cîțu prima zi de libertate. Premierul a ieșit să bea cafeaua și a fost la teatru – FOTO

Cum a petrecut Florin Cîțu prima zi de libertate. Premierul a ieșit încă de la primele ore ale dimineții la o plimbare pentru a-și putea servi cafeaua, iar ziua a încheiat-o participând la o piesă de teatru, la TNB.

Cum a petrecut Florin Cîțu prima zi de libertate. Premierul a ieșit să bea cafeaua și a fost la teatru – FOTO

Cum este pentru voi prima zi fară mască în spații deschise?
Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea și a fost wow.
Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați înțeles să respectați toate regulile și mai ales pentru că vă vaccinați.
Astăzi ne bucuram toți de primul pas important din revenirea la normalitate pentru că am lucrat împreună în acest an dificil.
Vă mulțumesc. Urmează 1 iunie .
#HaiCaSePoate #TheBestIsYetToComeRomania”, a fost prima postare a Premierului Cîțu.

”O zi care a început wow și se termină la fel.
Mi-a făcut o mare plăcere să merg, în această seară, la evenimentul-pilot, „Dineu cu proști”, la Teatrul Național București.
Astfel de spectacole sunt posibile pentru că și iubitorii de cultură au înțeles că singura soluție este vaccinarea.
#HaiCaSePoate #TheBestIsYetToComeRomania”, a continuat apoi acesta.

Premierul României a venit  sâmbătă cu noi detalii despre relaxarea măsurilor. Cîţu anunță că ordinul prin care angajații sunt obligați să poarte mască la locul de muncă o să fie schimbat.

„Este primul pas pentru revenirea la normalitate. Sunt foarte fericit să particip la acest eveniment. E un pas important pe care îl facem. Cred că suntem prima țară care facem asta. Facem asta datorită românilor, pentru că au înțeles să se vaccineze.

Specialiștii ne-au spus că putem face acest eveniment pilot. Ei mereu urmăresc ce ne spun ei. În două săptămâni ajungem la condiții mai bune.

Încă nu este o decizie (n.r. în cazul angajaților unde toți sunt vaccinați). După întâi iunie vom lua această decizie. Momentan e un ordin al ministrului Sănătății și este o decizie luată înainte de a o analiza foarte bine. De la întâi o să discutăm despre acest lucru. Eu cred că se va schimba acest ordin. Deocamdată cu mască la locul de muncă, dar acest ordin o să fie modificat după 1 iunie”, a declarat Florin Cîțu.

Citește și: Decizie revoltătoare la Brăila. În plină relaxare, s-a dat ordin pentru reînchiderea brăilenilor în casă. Reacția prefectului