Cum a răsfățat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu de ziua ei de naștere

Bianca Drăgușanu a împlinit ieri 41 de ani, iar iubitul ei, Gabi Bădălău, a avut grijă să o surprindă la miezul nopții și să o facă să simtă specială.

07 mart. 2023, 08:46

Anii nu se numără, ci se trăiesc, iar asta face și Bianca Drăgușanu, care ieri a împlinit vârstă de 41 de ani. În exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, vedeta spune că se simte ca la 21 de ani.

Citiți și: Bianca Drăguşanu a dezvăluit cum reuşeşte să ducă o viaţă de lux. „Fac exact ce îmi place și banii vin la mine!” VIDEO

După două mariaje eșuate, blondina nu și-a pierdut optimismul și de mai bine de un an, trăiește o frumoasă poveste cu actualul partener, Gabi Bădălău. Omul de afaceri este acum un bărbat liber, după ce a divorțat de Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu este acum o femeie fericită și se bucură de realizările pe care le-a bifat până acum. Are o fetiță superbă în urma căsniciei cu Victor Slav și un business de succes care îi asigură venituri substanțiale. Diva duce o viaţă de lux și nu îi lipsește nimic. Se plimbă în cele mai frumoase locuri din lume și poartă cele mai scumpe haine

Bianca Drăgușanu: „Încă de la ora 12 fără două minute am fost pupată și iubită!”

De ziua ei, Gabi Badălău a avut grijă ca iubita lui să se simtă specială și a vrut să îi spună primul „La mulți ani” și să o vadă zâmbind.

„Cum să mă simt la 21 de ani? Hahaha. Superb! Mi-am început ziua extraordinar de frumos, încă de la ora 12 fără două minute am fost pupată și iubită și mi s-a spus la mulți ani și apoi am avut activitățile pe care le am zilnice și toată lumea m-a așteptat cu surprize și la sală și la atelier, la bronz, la make-up, peste tot. Probabil diseară o să fac o masă, unde îmi aștept câțiva dintre prietenii mai restrânși și familia”, a spus Bianca.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit și care sunt cele mai mari realizări ale ei de până acum și cu ce se mândrește cel mai mult.

„Copilul meu și afacerea mea sunt două dintre cele mai mari realizări ale mele. Regrete nu am, chiar nu regret nimic din viața mea. N-am avut o copilărie cu multe lucruri, dar, pentru că părinții mei m-au iubit și au avut grijă de mine așa cum și-au permis ei, sunt un om împlinit în ziua de azi. Cel mai important e să te iubească Dumnezeu, să ai încredere în tine și să fii sănătos. Copilul meu este una dintre micile părți din viața asta care ar putea să mă facă să sufăr, la un moment dat, dar cred că n-o va face și copilul meu este puterea mea și fericirea mea”, le-a spus Bianca Drăgușanu jurnaliștilor de la WOWbiz.

Citiți și: Bianca Drăguşanu, dezvăluiri şocante despre foştii iubiţi. „Mi-au dat cadouri şi mi le-au luat înapoi” VIDEO