Cum a reacționat Arhiepiscopul Teodosie după ce un bărbat l-a numit „diavol” și i-a cerut banii înapoi: „Ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de alte natură”

Arhiepiscopul Teodosie a fost întrerupt în timpul unei slujbe de către un bărbat care i-a cerut să îi dea banii înapoi și l-a numit „diavol”. Cum a reacționat Înaltpreasfințitul.

26 iun. 2023, 18:10
Cum a reacționat Arhiepiscopul Teodosie după ce un bărbat l-a numit „diavol” și i-a cerut banii înapoi: „Ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de alte natură”
ÎPS Teodosie a fost numit „diavol” de către un bărbat

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a anunțat luni, 26 iunie, că nu știe cine ar putea fi persoana care a întrerupt slujba de ka Catedrala Arhoepiscopală.

„Serviciul de Contabilitate nu cunoaşte cine este persoana în cauză şi nici nu există vreo datorie în acest sens. Nici IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu cunoaşte persoana respectivă şi nici că ar avea vreo datorie financiară faţă de aceasta. Faptul că bărbatul a ales să se comporte în acest fel ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură”, a transmis Arhiespiscopia Tomisului pe Facebook.

Citește și: Ce a pățit IPS Teodosie, în timpul slujbei. Un credincios l-a întrerupt: ”De ce nu mi-ai dat banii mei?”

ÎPS Teodosie a fost întrerupt în timpul slujbei din 24 iunie de către un bărbat care i-a cerut să îi înapoieze niște bani și apoi l-a catalogat ca „nesimțit” și „diavol”. Acesta s-a recomandat ca fiind nepotul părintelui Dumitru Stănei.

Citește și: Care este adevăratul nume al lui IPS Teodosie. Ce legătură a avut cu Securitatea înainte de 1989

e întreb de ce nu mi-ai dat banii mei? Sunt nepotul părintelui Stănei Dumitru. Să nu puneţi mâna pe mine! Să îmi dai banii înapoi! Nesimţitule, diavole ce eşti!”, a spus acesta.

După ce l-a ascultat timp de câteva secunde, Arhiepiscopul Tomisului și-a continuat slujba.