Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată: „Nu cred că o să se schimbe ea”

Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată. Bruneta a făcut chiar ea anunţul, precizând că săptămâna viitoare va face trei luni de sarcină, iar momentan nu știe care este sexul bebelușului. 

25 oct. 2022, 08:30
Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată: „Nu cred că o să se schimbe ea”
Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată

Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată. Cele două au fost bune prietene şi acum se înţeleg foarte bine, însă nu mai vorbesc foarte des. Cu toate astea, blondina s-a arătat extrem de încântată la auzul veştii că fosta sa colegă de platou va avea primul copil.

Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului.(…) Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online„,  a declarat Daniela Crudu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Cum a dat Daniela Crudu lovitura pe OnlyFans! „Nu sunt pudică și n-am fost niciodată. N-am nimic de ascuns!”

Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată

Eu nu știu nimic, dar dacă este adevărat, Doamne ajută! Mă bucur pentru ea, era momentul. Sigur o să fie cea mai tare schimbare din viața ei, de care eu consider că avea nevoie și știi că eu cred că Dumnezeu i-a trimis exact în momentul potrivit. Nu am vorbit încă cu ea, dar sper să fie adevărat.

Eu cred că o să aibă o fetiță superbă ca ea și în orice context ar fi se poate baza pe mine! O sfătuiesc să nu ceară sfaturi de la mamele atotștiutoare pentru că meseria de mamă se învață în timp ce îți faci conexiunea cu copilul și alte sfaturi nu am ce să îi dau, doar că sunt foarte bucuroasă și fericită pentru ea.

O să fie super dedicată și super mamă! Repet, din punctul meu de vedere, meseria de mamă se învață odată ce ai conexiune cu copilul tău.

Cred că o să fie o mamă dedicată, iubitoare, perfectă, devotată. Odată ce dai naștere unui copil viața ta se schimbă cu totul și pe parcurs se învață toate lucrurile. O să simtă. Eu știu că ea își dorea un copil, dacă a decis și este sănătos, eu mă bucur pentru ea! Ca mamă, o văd perfectă sinceră să fiu.

O mamă super sexy, super perfectă, super amuzantă. Nu cred că o să se schimbe ea, decât în bine„, a mărturisit Bianca Drăgușanu, pentru Wowbiz.ro.