Cum a reacționat Cabral când a fost întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka: „Dacă vrea să se mărite din nou, eu nu o mai întreb”

Întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka, Cabral a avut o reacție complet neașteptată. Cei doi sunt împreună de 15 ani.

30 iul. 2023, 12:58
Cum a reacționat Cabral când a fost întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka: „Dacă vrea să se mărite din nou, eu nu o mai întreb”
Cabral, despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka

Cabral a avut o reacție neașteptată atunci când a fost întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu soția sa, Andreea Ibacka. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. De atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cariera nu i-a împiedicat să se bucure de clipele frumoase alături de copiii lor, Tiago și Namiko.

Cabral a fost întrebat ce părere are despre reînnoirea jurămintelor cu soția lui, iar, mai în glumă, mai în serios, prezentatorul a spus că nu ar vrea să facă așa ceva pe viitor.

„Poate vrea să se mărite din nou, nu știu, o fi vreun semn! A, tot cu mine? Păi eu cu ce am greșit din nou? Eu am întrebat-o o dată, a zis da, uite necazul! Dacă vrea din nou, eu nu o mai întreb! La revedere, tabără dragă!”, a declarat Cabral pentru ego.ro.

Citește și: Mesajul care l-a făcut pe Cabral să izbucnească în lacrimi. Cu ce l-a emoționat fiica lui: „Nod în gât, milioane de cuvinte în cap”

Aceștia s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru serialul „Inimă de Țigan”, unde au jucat împreună, iar de atunci formează unul dintre ele mai îndrăgite cupluri de la noi. Prezentatorul de la ProTv a dezvăluit ce gesturi romantice face pentru soția sa.

„Știi cum dau cu aspiratorul prin casă? Asta nu e romantic, nu? Nu ajută că mă vezi cu mopul pe acolo, că mă duc cu mașina ei la spălat? Nu este gest romantic? Dar ce este? 12 ani cred. (n.r. de la nuntă) Ce nuntă e? De teroare! Nu mai e problema mea, eu mi-am făcut treaba, sănătate, la revedere!’ (n.r. că se îmbracă Andreea în alb în ultima vreme)”, a mai spus Cabral.

Cabral nu își mai dorește un copil

Cabral a fost căsătorit în trecut cu Luana Ibacka, alături de care are o fiică, Inoke. Acesta iubește rolul de tată, dar nu ar vrea să mai aibă și al patrulea copil.

Citește și: Câți bani scoate ProTV-ul din buzunar ca să îl plătească pe Cabral. Suma este cât se poate de uimitoare

„Eu am trei copii. Cu inculpata? (n.r. cu Andreea Ibacka) Nu, merci frumos, lăsați! Suntem bine așa cum suntem! Gata!’”, a spus el.

Andreea Ibacka simte și ea că familia este completă: „Suntem foarte fericiți în formula actuală și ne dorim să avem puterea și chibzuiala să îi facem fericiți și să îi educăm frumos pe copiii noștri. Îmi plac familiile numeroase și legăturile frumoase dintre frați, dar meseria de părinte e cea mai grea din lume”.