Cum a reacţionat mama lui Dinu Maxer după divorţ. Ce a putut să spună despre Deea!

Showbiz-ul românesc a fost zguduit de unul dintre cele mai neașteptate divorțuri. După 18 ani de căsnicie Deea și Dinu Maxer au hotărât să își spună „la revedere”. Iată cum a reacționat mama artistului la aflarea veștii.

15 apr. 2023, 16:21
Cum a reacţionat mama lui Dinu Maxer după divorţ. Ce a putut să spună despre Deea!

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a născut extrem de multă vâlvă în showbiz-ul românesc, multă lume fiind surprinsă de hotărârea celor doi. Păreau un cuplu extrem de bine sudat, iar anunțul despărțirii a venit ca un trăsnet. Internauții se întreabă ce părere au părinții celor doi cu privire la această situație.

Citește și: Dinu Maxer este în formă maximă după divorţ. Decizie neaşteptată a artistului: „Am întinerit cu 10 ani!”

Dinu Maxar a fost invitat în cadrul emisiunii „Teo Show”, iar acolo a vorbit despre cum a preluat mama lui vestea despărțirii, dar și care a fost mesajul pe care aceasta l-a avut pentru el la scurtă vreme după divorț.

Artistul a mai sublinat faptul că este evident că nu va putea să dea uitării toate momentele trăite alături de mama copiilor lui în cei 18 ani de mariaj. Mai mult, acesta a mai mărturisit că nu ar schima nimic și ar lua aceleași decizii, chiar dacă ar știi încă de la început că va ajunge la divorț.

Ce declară Dinu Maxer după divorț

Acesta a dezvăluit că mama sa l-a susținut necondiționat încă de când a aflat că aceștia au hotărât să divorțeze. Ba chiar mai mult, aceasta l-a susținut să facă acest pas, motivându-l că acesta ar putea fi pentru el un salt uriaș în carieră.

„Nu se uită, nu. După ani de zile cu Nicoleta (n. red Nicoleta Luciu), că se amintește, acum Google în loc să-mi arate numai de divorțul nostru mai aruncă și câte un articol cu Nicoleta, sunt convins că nu o să se uite nici acest lucru (n. red. toate amintirile cu Deea). Nu regret nimic din ceea ce s-a întâmplat. Dacă m-aș întoarce în timp și ar zice Dumnezeu: ‘Uite, peste 18 ani te desparți’, aș face la fel. Fiindcă tot ce s-a întâmplat a fost atât de frumos, poate inclusiv lecția pe care mi-am învățat-o în ultimul timp. Mama mea mi-a spus: ‘De unde știi tu că aceste lucruri nu sunt, de fapt, pentru tine făcute, că să renaști?”, e explicat Dinu Maxer.

Acesta a fost întrebat dacă ia în considerare să se mai căsătorească vreodată, Dinu Maxer a mărturisit că nu ar putea să dea un răspuns concret în acest punct al vieții lui.

„Întreabă-mă peste câteva luni. Nu știu răspunsul la întrebarea asta.”, a spus artistul.

Citește și: Deea Maxer s-a afișat alături de un alt bărbat, după pronunțarea divorțului de Dinu Maxer