Cum a reacţionat Margherita după ce Fulgy a spus că a fost violată de Dan Bursuc

Margherita este implicată într-un nou scandal, după ce fratele ei, Fulgy, l-a acuzat pe Dan Bursuc că ar fi violat-o pe când avea doar 13-14 ani. Mai mult, Ioniţă şi Viorica ar fi ştiut acest lucru, dar nu au reacţionat!

20 iul. 2021, 16:02
Cum a reacţionat Margherita după ce Fulgy a spus că a fost violată de Dan Bursuc

Cum a reacţionat Margherita după ce Fulgy a spus că a fost violată de Dan Bursuc. În timp ce impresarul maneliştilor a oferit și prima reacție, Margherita își vede nestingherită de viață.

Cum a reacţionat Margherita după ce Fulgy a spus că a fost violată de Dan Bursuc

Deși multă lume s-ar fi așteptat ca Margherita să infirme sau să confirme ceea ce susține fratele ei, aceasta își vede în continuare de viață, ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Margherita petrece, așa cum și-a obișnuit fanii, și nu pare să fie deloc afectată de problemele care s-au abătut asupra familiei sale. De altfel, tânăra a postat imagini alături de prietenii ei, de la diverse petreceri.

În schimb, Dan Bursuc s-a rezumat la o declarație simplă, dar prin care l-a pus la punct pe Fulgy. „E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice!”, a declarat impresarul maneliştilor.

Prima reacție a lui Dan Bursuc după ce Fulgy l-a acuzat că i-ar fi violat sora. În apărarea lui Bursuc sare şi “Regele Barbutului”: „L-aș ține într-o pivniță și nu i-aș mai da drumul”

În urmă cu câteva zile, Fulgy a făcut un live pe Instagram în care a făcut acuzaţii extrem de grave. „Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea. Tatăl meu, atunci, nu a luat nicio decizie”, a spus Fulgy.