Cum a reacționat Marian Drăgulescu după ce a aflat că fosta soție face videochat: „Nu sunt de acord cu așa ceva, dar fiecare face ce vrea”

Larisa Drăgulescu face videochat și câștigă sume impresionante de bani. Cu toate acestea, fostul gimnast nu este de acord cu ocupația pe care o are mama celor doi copii ai săi.

28 dec. 2022, 13:23
Cum a reacționat Marian Drăgulescu după ce a aflat că fosta soție face videochat: „Nu sunt de acord cu așa ceva, dar fiecare face ce vrea”

Marian Drăgulescu a vorbit despre relația pe care o are acum cu fosta soție.

Invitat la „Un podcast”, fostul gimnast a făcut dezvăluiri despre cum înțelege acum cu fosta soție, Larisa Drăgulescu. Cei doi au fost căsătoriți trei ani și au împreună doi copii,  o fata în vârstă de 18 ani și un băiat de 16 ani.

Citiți și: Fiul lui Marian Drăgulescu nu îi calcă pe urme tatălui său. Cum a reacționat sportivul când băiatul a renunțat la gimnastica de performanță și s-a apucat de muzică: „O să-l aduc aici”

Marian Drăgulescu: „De când ne-am despărțit, ne înțelegem mai bine!”

Marian Drăgulescu a vorbit și despre ocupația actuală a fostei soții, care câștigă bani din activitatea pe care o are pe o platformă pentru adulți.

„Eu și Larisa ne dorim ce e mai bine pentru copii. Am fost niște nebuni, făceam prostii, eram tineri, orgolioși. A fost o relație toxică pentru amândoi. De când ne-am despărțit, ne înțelegem mai bine. Suntem OK acum, ne e mai bine ca prieteni decât ne era în cuplu. Nu mă interesează ce face, fiecare face ce vrea cu viața lui”, a precizat Marian, conform gsp.ro

Moderatoarea Geanina Iacob l-a întrebat dacă activitatea Larisei are repercusiuni asupra copiilor. Jenat de dialogul ușor incomod, fostul sportiv  și-a găsit cu greu cuvintele și preț de 15 secunde a rămas fără grai.

„Da. Eu am crescut altfel, nu sunt de acord cu așa ceva, dar fiecare face ce vrea. Nu am vorbit cu copiii despre lucrurile astea, cred că a vorbit ea” a mai spus Marian Drăgulescu.

De asemenea, fostul gimnast a vorbit și despre relația pe care o are cu actuala iubită, Simona.

„Ea era într-o relație pe atunci, la fel și eu. Am început să ne vedem abia după ce am rămas singuri amândoi. A fost pe placul meu. Mi-au plăcut privirea ei, ochii, e frumușică. E foarte echilibrată, modestă, e alături de mine. Nu e figurantă, orgolioasă, e pe placul meu. Se mândrește cu mine, da. Dar nu vrea să iasă în evidență, să vină cu mine la TV. Are 35 de ani. Vreau să mă căsătoresc și vreau și copii”, a adăugat Marian Drăgulescu.

Citiți și: Larisa Drăgulescu, prima reacţie după ce ANAF a luat la control vedetele OnlyFans. Cât câştigă lunar fosta soţie a lui Marian Drăgulescu