Fiul lui Marian Drăgulescu nu îi calcă pe urme tatălui său. Cum a reacționat sportivul când băiatul a renunțat la gimnastica de performanță și s-a apucat de muzică: „O să-l aduc aici”

Fiul lui Marian Drăgulescu nu îi calcă pe urme tatălui său. Sportivul, în vârstă de 41 de ani, are doi copii cu fosta soție, Larisa Drăgulescu. Chiar dacă atât relația, cât și despărțirea celor doi a fost cu scandal și violențe, copiii au primit atenție din partea ambilor părinți.

19 dec. 2022, 12:34
Fiul lui Marian Drăgulescu nu îi calcă pe urme tatălui său. Cum a reacționat sportivul când băiatul a renunțat la gimnastica de performanță și s-a apucat de muzică: „O să-l aduc aici”
Fiul lui Marian Drăgulescu nu îi calcă pe urme tatălui său

Fiul lui Marian Drăgulescu nu îi calcă pe urme tatălui său. Richard și Beatrice au înclinații artistice, iar tatăl lor se bucură pentru ei și îi sprijină necondiționat. Fiul său, fost gimnast de performanță, a descoperit o nouă pasiune, muzica. Tânărul a urcat pe scenă, în fața unui public numeros, iar acum, tatăl său încearcă să îl convingă să participe la un concurs de talente pentru a se face remarcat. De asemenea, fiica sa a avut deja prima sa expoziție de pictură.

Citește și: Marian Drăgulescu amână nunta cu iubita lui, Simona. Anunțul vine la scurt timp după ce a aflat de divorțul fostei soții: „Ce aș mai putea spune…”

Fiul lui Marian Drăgulescu nu îi calcă pe urme tatălui său

Richard este pasionat de muzică, deja fiind pe drumul cel bun, iar Beatrice este pasionată de pictură. Mai mult decât atât, tânăra a avut deja și prima sa expoziție de pictură. Din nefericire, fata are probleme auditive, din naștere, și este nevoită să poarte aparat auditiv pentru tot restul vieții sale.

Cântă la chitară, cu voce, se descurcă de minune. A participat la niște serbări, concerte la Reșița, Baia Mare și-n zonă. O să-l aduc aici. El a început să studieze chitara de un an de zile. Deocamdată trebuie să fie pregătit pentru ce se întâmplă în București.

I-am spus că sunt o grămadă de show-uri aici, îl voi îndruma să participe la emisiuni de talente. Deja a fost la spectacole cu foarte multe persoane, în Reșița a cântat pe scenă, în centru, unde au venit foarte mulți oameni. Eu nu am voce, din punctul acesta de vedere o moștenește pe maică-sa, care a făcut școala de muzică.

Fata e nevoită să poarte aparatul auditiv toată viața. A făcut operație să poată auzi. E mai mare cu doi ani, ea pictează, a avut și ea o expoziție. Portrete nu face. Noi îi încurajăm să facă ceea ce le place, doar să fie serioși”, a mărturisit Marian Drăgulescu, pentru Playtech.ro.