Cum a reacționat Smiley după ce i s-a furat telefonul mobil. Cântărețul a povestit întâmplarea pe internet

Smiley a trecut recent printr-o experientă foarte neplăcută. În timp ce se afla la un restaurant cu un prieten, acestuia i s-a furat telefonul.

16 nov. 2022, 15:00
Cum a reacționat Smiley după ce i s-a furat telefonul mobil. Cântărețul a povestit întâmplarea pe internet

Smiley a trecut recent printr-o experientă foarte neplăcută. Acesta își petrecea timpul liber împreună cu un prieten. Într-un moment de neatenție acestuia i s-a furat telefonul.

Cum a reacționat Smiley după ce i s-a furat telefonul

Cântărețul împărtășește mai mereu cu fanii mmentele din viața lui, așa cum s-a întâmplat și de această dată când a povestit cum i s-a furat telefonul, în timp ce se afla la un restaurant cu un prieten.Hoțul a profitat că acesta nu este atent și l-a lăsat fără telefonul mobil.

„Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon. Prietenul meu i-a zis „N-avem nevoie. Du-te!”, el și-a pus foaia pe telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon, iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis ”Pfaaa, mi-a furat telefonul!”. Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus.”, a povestit Smiley, pe InstaStory.

Citește și: Diagnostic crunt primit de Christina Applegate. Prima apariţie a vedetei din „Familia Bundy” în baston VIDEO

Cântărețul se simte foarte bine în postura de tătic

Smiley a fost mult timp curtat de multe doamne și domnișoare care își doreau un loc în inima cântărețului . Cea care a câștigat lupta a fost de departe Gina Pistol. Povestea lor de dragoste s-a bucurat mult timp de discreție, cei doi fiind foarte rezervați în a da declarații despre viața personală. Iubirea dintre cei doi a ajuns la alt nivel, iat Gina Pistol l-a făcut pe Smiley tăticul unei superbe fetițe. Smiley este foarte atașat de micuță, cu care petrece foarte mult timp, însă nu își neglijează cariera.

Citește și: Falafel pufos, rețetă mănăstirească. Gustos și nutritiv, numai bun de consumat în post