Diagnostic crunt primit de Christina Applegate. Prima apariţie a vedetei din „Familia Bundy” în baston VIDEO

Christina Applegate, care suferă de scleroză multiplă, a avut o primă apariţie publică de la aflarea diagnisticului, la ceremonia prin care a primit o stea pe "Hollywood Walk of Fame".

16 nov. 2022, 12:12
Diagnostic crunt primit de Christina Applegate. Prima apariţie a vedetei din „Familia Bundy” în baston VIDEO
Diagnostic crunt primit de Christina Applegate. Prima apariţie a vedetei din "Familia Bundy" în baston

Diagnostic crunt primit de Christina Applegate. Cunoscută mai ales pentru rolul Kelly Bundy din serialul „Familia Bundy”, Christina Applegate a avut o primă apariție publică emoționantă de când a fost diagnosticată cu scleroză în plăci, în 2021. Ea și-a acceptat steaua pe „Walk of Fame” de la Hollywood și a fost însoțită de Katey Sagal (Peggy Bundy) şi David Faustino (Bud Bundy). De asemenea, actrița i-a avut alături pe soțul ei, Martyn LeNoble, și fiica lor în vârstă de 11 ani, scrie The Independent.

„Nu ești singură. Suntem cu toții aici. Te iubim!”, a spus Katey Sagal, în timp ce David Faustino și-a amintit de prima dată când a întâlnit-o pe Christina Applegate, în timpul unui casting pentru serialul Familia Bundy.

Citeşte şi: Actrița Denise Richards, în stare de șoc. Mașina în care aceasta se afla împreună cu soțul ei a fost lovită de gloanțe

Actrița le-a mulțumit și fanilor săi pentru susținerea acordată în ultimul an de zile. „Cea mai importantă persoană din această lume este fiica mea. Ești atât de mult mai mult decât știi chiar tu… Sunt binecuvântată în fiecare zi că mă trezesc și te duc la școală. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine în toate aceste momente”, a spus Christina Applegate.

Citeşte şi: Monica Fermo, actriţa de o frumuseţe răpitoare care a decis să se călugărească la Ierusalim, a murit

Christina Applegate se deplasează în prezent doar cu ajutorul unui baston. Înainte de ceremonia de la „Hollywood Walk of Fame”, Christina Applegate a spus în octombrie că urmează o „ceremonie foarte importantă” și le-a cerut fanilor ei să o ajute să aleagă un baston pentru această ocazie.