Drogul care face ravagii pe plajele din România. Turiştii din Vama Veche vin cu mărturii şocante: „O fată dezbracată urla pe trotuar ca din gură de şarpe”

Un incident şocant petrecut în Vama Veche a scandalizat internetul. O tânără a povestit o întâmplare petrecută în staţiune. Se pare că a început să circule un nou drog în rândul tinerilor

27 iul. 2021, 14:14
Drogul care face ravagii pe plajele din România. Turiştii din Vama Veche vin cu mărturii şocante: „O fată dezbracată urla pe trotuar ca din gură de şarpe”

Drogul care face ravagii pe plajele din România. Este vorba de GHB sau drogul violului. GHB (acid Gama HidroxiButiric), cunoscut drept „drogul violului”, este un produs stupefiant pe care consumatorii il utilizeaza pentru favorizarea relatiilor sexuale „fortate”.

Drogul care face ravagii pe plajele din România. Turiştii din Vama Veche vin cu mărturii şocante

„Fetelor, aveti grija ce beti si de la cine! Asta noapte, pe cand ma intorceam la cazare, o fata dezbracata si sangeranda urla pe trotuar ca din gura de sarpe si ” iubi al ei” ii tot repeta ca a baut de la niste jegosi. Am chemat salvarea si a venit Politia. Am scos o banca din curte, am tinut-o in brate, i-am dat cu apa pe fata, i-am acoperit goliciunea cu un prosop si a plecat la Mangalia pe salvare. Cel mai probabil, ii dadusera ceea ce se cheama drogul violului pentru ca dupa ce nu a mai urlat, ma mangaia pe mine pe picioare si-mi zambea, unduindu-si trupul. Daca o stie cineva, as vrea sa stiu ca e bine! Alora care si-au batut joc de ea le urez ” cu executare”!”, este postarea pe grupul de Facebook Vama Veche.

Citeşte şi: Apar informații șocante despre șoferul de Maserati care a murit în accident, împreună cu doi prieteni. Era cercetat pentru trafic de droguri și nu deținea permis de conducere
 

Autorităţile care au răspuns apelului la 112 spun că la locul unde se afla fata a ajuns o Ambulanţă, dar că tânăra era atât de beată încât nu au putut să-i acorde primul ajutor şi astfel au fost nevoiţi să apeleze la sprijinul oamenilor legii. Doar aşa tânăra a putut fi urcată în Ambulanţă şi transportată la spital pentru a i se acorda ajutor medical. Din primele informaţii, turista nu prezenta semne că ar fi fost drogată, ci doar că a consumat foarte mult alcool.

În funcție de consumator și doza, efectele GHB durează până la 3-4 ore, după care se biotransformă până la apă și dioxid de carbon, astfel încât prezența lui nu mai poate fi detectată.

Citeşte şi: Mărturii tulburătoare, făcute de tatăl lui Ionuţ Gologan, românul condamnat în Malaysia pentru trafic de droguri. „E piele și os. Măcar știm că nu i se va pune ștreangul de gât!”