Cum a reacționat Gina Matache, după ce și-a văzut fostul ginere în brațele lui Sore. Artista suferă din cauza divorțului Oanei Matache

După ce famila Matache a trecut printr-un scandal monstru, declanșat de divorțul Oanei de RĂzvan Miheț, pare că apele s-au mai liniștit. La finalul acestei săptămâni, Răzvan Miheț s-a afișat la nunta lui Smiley alături de Sore.

30 mai 2023, 12:19
Cum a reacționat Gina Matache, după ce și-a văzut fostul ginere în brațele lui Sore. Artista suferă din cauza divorțului Oanei Matache
Cum a recaționat Gina Matache, după ce și-a văzut fostul ginere în brațele lui Sore. Artista suferă din cauza divorțului Oanei Matache

Gina Matache, mama celebrei artiste Delia dar și a Oanei Matache, a comentat pentru Cancan.ro despre modul în care s-a afișat fostul său ginere, Răzvan Miheț, la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Contextul este cu mult mai amplu când vine vorba de acest subiect. Gina Matache s-a opus vehement divorțului dintre Oana Matache și Răzvan Miheț. Mai mult de atât, mama Deliei a avut o serie de comentarii acide la adresa noului iubit al Oanei Matache, Radu Siffredi.

Citește și: Ce cadou generos au primit Smiley şi Gina Pistol de la naşii lor. „Aştept cu nerăbdare!”

Acum, la una dintre cele mai importante nunți ale anului, dintre Smiley și Gina Pistol, Răzvan Miheț s-a afișat alături de Sore. Iată ce părere are Gina Matache despre noua iubită a fostului ei ginere. Acum, apele în familia Matache s-au mai liniștit. Oana și Răzvan au divorțat, amândoi și-au refăcut viața, iar lucrurile par calme chiar și între Oana și mama ei.

Întrebată ce părere are despre faptul că Răzvan Miheț s-a afișat alături de Sore la nunta lui Smiley, Gina Matache a explicat că este firesc și nu are nicio problemă.

„Acum ce să-i facem, să-l castrăm? Nu am nicio problemă. Mie chiar mi-e dragă fata aceea. Nu mă pot băga eu în viața copiilor.”, a explicat mama Deliei.

Despre cât de bine se înțelege acum cu fiica sa, Oana, aceasta a explicat că lucrurile s-au liniștit.

„De ce să fie? Eu cu bătrânețea, ele cu tinerețea. Noi ieșim frumos din scenă.”, a explicat artista.

Mai mult de atât, Gina a povestit că cel mai probabil Delia a moștenit talentul de la ea.

„Cu Delia am mai cântat și la un 8 Martie, nu doar la Sala Palatului. Păi găina a făcut oul sau oul găina? Delia a luat de acolo, ce i-a trebuit. Ea nu putea să fie făcută pentru altceva. Așa a vrut Dumnezeu, i-a dat pachetul complet. Probabil a avut și ce moșteni. Talentați ne naștem toți. Dacă stai într-o casă unde mama cântă, iei de la ea. Acum depinde și ce faci după.”, a mai dezvăluit artista.

Citește și: Numele pe care îl va purta Gina Pistol, după căsătoria cu Smiley. Cum a justificat decizia: ”Un numerolog a zis că așa e bine”