Cum a reușit Amna să ajungă la greutatea ideală în doar două luni. Artista a dezvăluit secretul pentru o siluetă de invidiat. ”Așa am reușit să scap de patru kilograme”

Amna nu mai are nevoie de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Mulți o apreciază pentru vocea frumoasa pe care o are, dar și pentru frumusețea ei naturală. La vârsta de 39 de ani, Amna arată superb, însă face eforturi pentru ca silueta ei să arate perfect.

29 feb. 2024, 17:13

Amna nu mai are nevoie de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Mulți o apreciază pentru vocea frumoasa pe care o are, dar și pentru frumusețea ei naturală. La vârsta de 39 de ani, Amna arată superb, însă face eforturi pentru ca silueta ei să arate perfect.

Citește și Lovitură puternică primită de Amna! Ce diagnostic a primit fiul vedetei de la medici: „Am fost în Turcia. Acum suntem sub tratament”

La 39 de ani pe care îi are, Amna este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi.

Vedeta este și mamă, însă nici acest aspect nu se vede pe trupul său, fiind într-o formă deosebită.

Însă, după cum spune și ea, nu mereu s-a lăudat cu siluet. Recent, cântăreața a mărturisit că în ultimele două luni s-a luptat cu kilogramele în plus.

Ca pentru multe persoane, sfârșitul anului a fost unul foarte aglomerat și pentru Amna, pentru că au lovit-o și unele problemele de sănătate și astfel a ajuns să acumuleze patru kilograme peste greutatea pe care ea o consideră ideală.

Însă a găsit rapid soluția potrivită pentru a reveni la silueta de altădată.

”Am început să beau ceaiuri după fiecare masă”

Se pare că artista nu mai mănâncă seara, iar acum are mese regulate și mai nou, după fiecare masă bea câte un ceai care o ajută la arderea grăsimilor.

După spusele ei, prin o nutriție sănătoasă, disciplină și consumul regulat de ceai fierbinte, vedeta se menține la greutatea ideală și se laudă cu un trup tras parcă prin inel.

„Am început să beau ceaiuri după fiecare masă. M-am îngrășat 4 kilograme. Am avut o perioadă extrem de solicitantă, am făcut un tratament, am luat cortizon și am avut o retenție mare de apă. Managerul meu Marius Chină și Carmen Stoian, care se ocupă de concertele mele, mi-au pus multe concerte în luna decembrie, am muncit mult. Am mâncat foarte haotic în perioada asta în care am fost extrem de solicitată, am răcit foarte tare de câteva ori și a trebuit să iau cortizon și antibiotic.

Citește și Amna a fost nevoită să lipsească de pe scenă din cauza unor probleme de sănătate: „A luat-o puțin razna și am mers să controlez”

După chestia asta am avut o retenție foarte nasoală de apă, m-am îngrășat 4-5 kilograme și nu știam cum să mai dau jos. Am început să fac tratamente corporale și să țin detox cu ceaiuri. După fiecare masă, imediat după ce mănânc, beau câte un ceai fierbinte care topește grăsimile. Seara nu mai mănânc și așa am reușit să dau jos 4 kilograme!”, a spus Amna, conform Ciao.