Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 13 kilograme. „Zâna Surprizelor” nu are de gând să se oprească aici: „Îmi doresc să ajung ca în liceu”

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezențe din showbizul românesc, arată într-o formă de zile mari, după ce a slăbit 13 kilograme.

22 sept. 2023, 23:37
Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 13 kilograme. „Zâna Surprizelor” nu are de gând să se oprească aici: „Îmi doresc să ajung ca în liceu”
Cum se menține în formă Andreea Marin la 49 de ani

Chiar și la 49 de ani, Andreea Marin se menține în formă, stârnind extrem de multă admirație datorită felului în care reușește sp-și mențină silueta. Acest lucru nu vine de la sine, pentru că „Zâna Surprizelor” ține zilnic o dietă destul de riguroasă, care o ajută să țină în frâu kilogramele. Chiar dacă arată foarte bine, vedeta are un țel – să ajungă la silueta din liceu.

„Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu.  Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru”, a declarat Andreea Marin, potrivit kfetele.ro.

Citește și: Andreea Marin a spus tot adevărul despre relația cu mama vitregă. „Zâna Surprizelor” face dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit”

Pe lângă faptul că arată formidabil, vedeta se și simte foarte bine. Dieta și sportul au devenit o parte importantă din viața Andreei Marin, care nu se mai vede trăind altfel.

„Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica.

Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, a mai spus vedeta.

Citește și: Adevărul despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap, dar s-a tot ţinut de mine”

Cu toate astea, vedeta are câteva trucuri când vine vorba de mesele pe care le are zilnic. Andreea Marin spune că nu se abține niciodată de la a mânca ceea ce-și dorește, dar nu încurajează deloc excesele alimentare, dar nici combinațiile „interzise”.

„Mi se pare extrem de relevant ca la o masă să ai un singur fel. Mănâncă ce-ți place, o supă cremă bună, ceva cu puține ingrediente, cât mai curat, ai grijă să ai legume, salată, mult verde în farfurie, nu să facem un amestec. Eu nu simt deloc că aș pica din picioare, deși merg pe 10 kilograme pierdute, mănânc normal, timp de două ori pe săptămână fac și niște proceduri, nu mai am mult de slăbit, nu am nevoie, însă există și persoane pentru care sănătatea este sub semnul întrebării”, spunea Andreea Marin în urmă cu ceva vreme.