Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 20 de kilograme. Dieta care îți permite să ai cinci mese pe zi

Andreea Marin a recunoscut că nu a ținut diete drastice și nu s-a înfometat doar de dragul de a arăta mai bine. Ba mai mult, aceasta a mers mereu pe ideea unui stil de viață sănătos.

22 nov. 2022, 21:27
Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 20 de kilograme. Dieta care îți permite să ai cinci mese pe zi

Andreea Marin a recunoscut că nu a ținut diete drastice și nu s-a înfometat doar de dragul de a arăta mai bine. De curând, aceasta a mărturisit cum a reușit să slăbească 20 de kilograme fără un regim strict.

Dieta cu care fosta prezentatoare a reușit să slăbească 20 de kilograme

Zâna le împărtășește mereu urmăritorilor săi lucruri importante despre ea sau despre activitațile pe care le face. De curând, aceasta le-a mărturisit acestora cum a reușit să dea jos 20 de kilograme având cinci mese pe zi.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de la ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.”, a mărturisit Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

Citește și: Bianca Drăgușanu îi face toate poftele fiicei sale. Ce lucru nu îi acceptă sub nicio formă Sofiei: „Ar trebui să am grădină zoologică”

Știm cu toții că nu este suficient doar un regim atunci când vrem să slăbim, ci un rol important îl are sportul. Andreea Marin se declară îndrăgostită de gimnastică.

„Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa.”, a mai povestit Andreea Marin.

Andreea Marin: ,,Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină?”

Cel mai greu atunci când începem procesul de slăbit este să reușim să ne menținem tentației de a trece pe lângă o cofetărie sau să avem în față dulcele preferat. Nici pentru fosta zâna a surprizelor acest luru nu este atât de simplu.

Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văicăreala? Da, sigur, o să vină ziua în care o să spuneţi: Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi”, a mai adăugat „Zâna” în postarea de pe Facebook.

Citește și: Iancu Sterp, doi dezvăluiri despre accidentul produs de Culiță Sterp: ,,Nu înțeleg de ce atâta ură când pățește cineva ceva rău”