Cum a reușit Becali să își convingă soția să se întoarcă la el. Femeia a băgat divorț și a plecat din România

Stella și Giovanni Becali au o poveste de dragoste cu năbădăi. Deși doamna Becali a vrut de mai multe ori să pună capăt relației, Giovanni a reuși de fiecare dată să o convingă să se întoarcă la el.

06 ian. 2023, 18:07
Cum a reușit Becali să își convingă soția să se întoarcă la el. Femeia a băgat divorț și a plecat din România
Cum a reușit Becali să își convingă soția să se întoarcă la el

Cum a reușit Becali să își convingă soția să se întoarcă la el. Giovanni Becali este un familist convins, în ciuda tuturor scandalurilor în care a fost implicat. Deși, foarte mulți ani a avut o relație extraconjugală cu Aida Giurumescu, în urma căruia a rezultat un băiat, celebrul impresar nu a vrut să renunțe la soția sa, Stella Hernandez.

Citește și Victor Becali, dezvăluiri despre averea familiei: „A fost grandomanie. Trebuie să fii nebun să faci așa ceva. Recunosc’

Cum a reușit Becali să își convingă soția să se întoarcă la el

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 30 de ani la Paris și în ciuda tuturor provocărilor pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului, relația lor a rezistat.

Stella a vrut de mai multe ori să pună capăt mariajului lor, care deși pare greu de crezut a fost presărat cu numeroase tensiuni și lacrimi. Însă, de fiecare dată Giovanni a reușit să își convingă soția să se întoarcă la el, chiar și atunci când aceasta a plecat din România și a promis că nu se va mai întoarce.

Soția lui Giovanni Becali ajuns de două ori în fața judecătorilor, iar ultima dată a depus actele de divorț chiar în momentul în care soțul său se afla la închisoare. Deși părea hotărâtă să încheie definitiv mariajul cu impresarul FIFA, doamna Becali a continuat să îl viziteze la închisoare.

Prietenii și rudele soților Becali au fost șocați atunci când au aflat că cei doi vor să își spună ”adio”, pentru că nimeni nu știa ce se petrece între cei doi. Asta pentru că Stella a avut mereu grijă să păstreze aparențele în public.

”Se părea că Stella a plecat din țară după cea de-a doua tentativă de divorț, fiindcă nimic nu o mai reținea pe plaiurile mioritice. Femeia voia să lase în urmă scandalurile și să își reia viața de la zero! După o perioadă însa, ea s-a întors la Giovani! Nu a putut să îl lase singur în perioadele dificile!

A renunțat să se mai despartă de el și l-a iertat de fiecare dată când a greșit, chiar dacă a mai depus actele de separare la tribunalul din București în 2009.”, a dezvăluit o persoană din anturajul afaceristului, la wowbiz.ro.

Citește și Se anunță vremuri grele! Soția lui Gigi Becali călătorește cu avionul la clasa a doua ca să facă economie