Victor Becali, dezvăluiri despre averea familiei: „A fost grandomanie. Trebuie să fii nebun să faci așa ceva. Recunosc’

Victor Becali recunoaște că familia sa și a lui Gigi Becali a avut mereu bani. Chiar și așa, după Revoluție a încercat să facă mici afaceri.

03 ian. 2023, 10:29
Victor Becali, dezvăluiri despre averea familiei: „A fost grandomanie. Trebuie să fii nebun să faci așa ceva. Recunosc’
Victor Becali, dezvăluiri despre averea familiei

Victor Becali nu a fost niciodată un personaj atât de controversat ca fratele său, Giovanni, dar are și el o mulțime de povești fabuloase.
În podcast-ul „Tare de Tot” realizat de Viorel Grigoroiu, impresarul a vorbit despre averea familiei și luxul în care a trăit în urmă cu mulți ani.

Victor Becali recunoaște că familia sa și a lui Gigi Becali a avut mereu bani. Chiar și așa, după Revoluție a încercat să facă mici afaceri.

„Familiile noastre aveau bani, dar nu aveai ce să faci cu ei. Înainte nu puteai să faci casă mare…ce să faci cu ei? Apoi, eu la Revoluție aveam 28 de ani. Ne gândeam ce să facem. Te gândeai la o afacere, am plecat și noi în Turcia după blugi, apoi în Germania după mașini. Dar…asta nu era de noi. Gigi mergea mereu cu mine. Giovanni era deja plecat.

Se anunță vremuri grele! Soția lui Gigi Becali călătorește cu avionul la clasa a doua ca să facă economie
Averi am avut din familie, dar erau făcute cu sânge, cu multă muncă. Noi la un transport făceam și 6.000 de dolari”, a spus Victor Becali în podcast-ul „Tare de Tot” realizat de Viorel Grigoroiu.

Victor Becali: „A fost grandomanie. Trebuie să fii nebun să faci așa ceva”

Ușor, ușor frații Becali au adunat o avere impresionantă. Fiind mereu extrem de apropiați au decis să-și construiască niște adevărate palate în Pipera, pe Nicolae Iancu, acestea având curte comuna. Proprietatea avea peste 22.000 mp, iar casele aproape 2000 mp. După ani de zile, impresarul spune că a realizat că nu are nevoie de tot acel lux.

„Ani de zile a stat în palat. Acu ne-am mutat. Sincer, nu m-am simțit niciodată bine în casa aia. Atunci trăia și mama. Ea era obișnuită să stea acolo. Ajungea imediat la mama lui Gigi acasă. Avea în jur nepoate, nepoți, verișoare.

Eu trebuia să o sun pe nevasta mea sau pe fată la telefon să le găsesc prin casă.

Gigi Becali, cu ochii în lacrimi, alături de credincioși, la pelerinajul de la Peștera Sfântului Andrei: „Nu aveam de gând să merg, dar am văzut la televizor un călugăr bătrân care m-a convins”
Este o casă frumoasă, o casă mare…mult prea mare. A fost la vremea respectivă grandomania. Casă mare, mașină scumpă. Recunosc. De ce să nu recunosc. Cum să faci o casă de 2000 mp locuibili. Cum? Trebuie să fii nebun. Asta este. Curte de 22.500 să faci două case. Trebuie să fi nebun. Dar așa au fost vremurile. Mașini mari, Rolls, Bentley…așa a fost atunci. Așa erau vremurile”, a recunoscut Becali.