Se anunță vremuri grele! Soția lui Gigi Becali călătorește cu avionul la clasa a doua ca să facă economie

Luminița Becali nu aruncă cu banii în stânga și în dreapta. Chiar dacă este soția latifundiarului din Pipera când vine vorba de bani, doamna Becali este foarte chibzuită și preferă să facă economie ori de câte ori are ocazia.

30 dec. 2022, 12:22
Se anunță vremuri grele! Soția lui Gigi Becali călătorește cu avionul la clasa a doua ca să facă economie
Soția lui Gigi Becali călătorește cu avionul la clasa a doua ca să facă economie

Soția lui Gigi Becali călătorește cu avionul la clasa a doua ca să facă economie. Luminița Becali este o femeie extrem de discretă și de elegantă, însă chiar dacă este soția latifundiarului din Pipera, nu îi place să risipească banii soțului ei pe orice și încearcă să facă economie.

Citește și Gigi Becali explică de ce ar trebui iertate femeile care înșală. „O ierți dacă ea a greșit. Am greșit, nu mai fac!”

Soția lui Gigi Becali călătorește cu avionul la clasa a doua ca să facă economie

De-a lungul timpului, Gigi Becali a devenit cunoscut pentru generozitatea de care a dat dovadă, dar și pentru faptul că nu se uită la bani atunci când vine vorba de semenii săi.

Toată România știe că Gigi Becali are un imperiu financiar, cu toate acestea, soția sa nu aruncă cu banii în stânga și în dreapta, așa cum s-ar aștepta ceilalți.

Din contră, soția lui Gigi Becali este o femeie extrem de chibzuită și de atentă când vine vorba de banii familiei sale și preferă să facă economie ori de câte ori are ocazia. Iar acest lucru l-a moștenit și fiica cea mică, Cristina, care la fel ca și mama sa, este foarte atentă la sumele pe care le cheltuiește.

Recent, Luminița și Cristina Becali au fost surprinse de paparazzi Spynews.ro pe aeroport în timp ce își făceau check-in-ul la clasa economy. Doamna Becali și mezina sa au ales să plece în Varșovia, cel mai probabil pentru a petrece Revelionul.

În ciuda modestiei lor, cele două au avut o apariție de invidiat, pentru care cel mai probabil nu au cheltuit sume uriașe pentru că se știe că Luminița Becali nu aruncă banii pe haine.

Soţia lui Gigi Becali, rudă de gradul trei cu… soţul ei

Cu ceva timp în urmă, latifundiarul din Pipera dezvăluia cum şi-a cunoscut soţia. Becali a povestit că a cunoscut-o pe Luminiţa pe vremea când ea avea 14 ani, iar el 26.

„O știu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des. Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor”, spunea Gigi Becali despre soția sa, potrivit evz.ro.

Gigi Becali are în conturi între 350 și 400 de milioane de euro, avere care îl clasează pe locul 12 în clasamentul celor mai bogați oameni din țară.

Citește și Gigi Becali a recunoscut cum a făcut avere: „Eram necăsătorit, derbedeu, toate păcatele le-am făcut și atunci am spus să mă dau mare!”