Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să slăbească peste 50 de kilograme: „Eram foare gras”. Alimentul la care a renunțat definitiv

Cătălin Scărlătescu a reușit să își schimbe dieta și să slăbească aproximativ 50 de kilograme, renunânțând la un aliment.

30 mai 2023, 17:24
Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să slăbească peste 50 de kilograme: „Eram foare gras”. Alimentul la care a renunțat definitiv
Alimentul la care a renunțat Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu s-a schimbat radical. Juratul de la Chefi la cuțite a reușit să slăbească aproximativ 50 de kilograme, ajungând să fie de nerecunoscut. Acest lucru a fost o adevărată provocare, având în vedere că mereu se află în bucătărie, înconjurat de mâncare. Simpaticul jurta a povestit cum a reușit să slăbească și ce l-a determinat să facă acest pas important.

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sandviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit impact.ro.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu a refuzat-o pe Gina Pistol! Motivul pentru care celebrul bucătar nu a vrut să gătească la nunta prezentatoarei: „Nu gătesc de niciun fel. Nu!”

Din cauza kilogramelor în plus pe care le acumulase, cunoscutul bucătar era numit de către colegii de breaslă „Marele Alb”, deaoarece cântărea 150 de kilograme.

„Pe vremuri, lumea îmi zicea ‘Marele Alb. Cum de ce? Păi eram gras că un porc. De acolo vine Marele Alb. Nu știi ce e Marele Alb? Aveam 148 de kilograme și eram foarte gras”, a mai spus el.

La un moment dat, Cătălin și-a dat seama că a venit vremea pentru o schimbare, renunțând nu doar la pâine, ci și la țigări și alcool.

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool. 

Citește și: Cătălin Scărlătescu a anunţat ce va purta în ziua nunții cu Doina Teodoru. Va fi un mire inedit!

Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grepfrut, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a mai spus el.