Chef Cătălin Scărlătescu a refuzat-o pe Gina Pistol! Motivul pentru care celebrul bucătar nu a vrut să gătească la nunta prezentatoarei: „Nu gătesc de niciun fel. Nu!”

Cătălin Scărlătescu a dezmințit zvonurile conform cărora ar găti la nunta Ginei Pistol. Acesta a spus care este motiv real pentru care nu a acceptat să facă acest lucru.

13 mai 2023, 18:53
Chef Cătălin Scărlătescu a refuzat-o pe Gina Pistol! Motivul pentru care celebrul bucătar nu a vrut să gătească la nunta prezentatoarei: „Nu gătesc de niciun fel. Nu!”

Cu o săptămână în urmă, Smiley și Gina Pistol au anunțat că își vor lega destinele, după o relație care ține de mai bine de 7 ani. Faimosul cântăreț a cerut-o în căsătorie, iar acum cea mai importantă nuntă a anului este pe cale de a avea loc. La acest eveniment vor participa aproximativ 300 de persoane, iar pregătirile sunt deja în toi.

Citește și: Ce declarație de dragoste superbă i-a făcut Gina Pistol lui Smiley înainte de nuntă: ”El este locul meu sigur”

Au început să apară zvonuri conform cărora bucatele, care se vor regăsi în meniul de nuntă, vor fi preparate chiar de către cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”. Totuși, chef Cătălin Scărlătescu a declarat că este exclus ca el să gătească la nunta Ginei Pistol și a făcut și o serie de declarații cu privire la retragerea acesteia din emisiune.

De ce nu gătește Cătălin Scărlătesci la nunta Ginei Pistol

Momentan, nu s-au aflat informații despre locul în care va avea loc nunta Ginei Pistol sau despre artiștii care se vor asigura de întreținerea atmosferei la eveniment. Totuși, s-a speculat că meniul va fi asigurat de cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”, însă chef Cătălin Scărlătescu a infirmat aceste zvonuri, afirmând că va participa doar în calitate de invitat. Acesta a spus că nu își dorește să gătească la nunta colegei sale, ci să se distreze.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu podcastul lui Mihai Morar.

Cătălin Scărlătesc a vorbit si despre motivul plecării Ginei Pistol din emisiunea „Chefi la cuțite”, afirmând că și el ar fi făcut la fel dacă ar fi devenit părinte.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma…Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?’, a adăugat bucătarul.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a anunţat ce va purta în ziua nunții cu Doina Teodoru. Va fi un mire inedit!