Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească după naştere. A ajuns la 59 de kilograme de la 80: „Nu e chiar atât de uşor”

Gina Pistol a dezvăluit cum a reuşit să dea jos kilogramele acumulate în timpul naşterii. Prezentatoarea de la Chefi la cuţite a recunoscut că i-a fost destul de greu să slăbească.

20 aug. 2022, 12:23
Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească după naştere. A ajuns la 59 de kilograme de la 80: „Nu e chiar atât de uşor”

Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească după naştere. Iubita lui Smily a făcut eforturi mari pentru a da jos kilogramele după naştere.

Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească după naştere: „Îmi doresc să îmi reintru în formă şi nu e chiar atât de uşor”

Citeşte şi Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Abia acum s-a aflat: „El era într-o relație”

„Am tot încercat să îmi găsesc o portiţă pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână şi să fac acest lucru pentru mine.

Îmi doresc să îmi reintru în formă şi nu e chiar atât de uşor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puţin şocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”, a povestit vedeta, potrivit click.ro.

Prezentatoarea de la Chefi la cuţite mărturiseşte că nu ar fi putut ajunge la 59 de kilograme de la 80 fără ajutorul specialiştilor, doar prin dietă şi sport.

„Nu mai am tonus muscular, am probleme cu retenţia de apă, cu celulita. Ce să zic, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, este foarte greu să intri în formă când ai un copil mic şi nu foarte mult timp pentru tine la dispoziţie”, a mărturisit iubita lui Smily.

Medicul care a ajutat-o pe Gina să slăbească a dezvăluit în ce a constat metoda care a dat roade.

„Am conceput un plan complex de tratament de remodelare corporală, cu cele mai avansate aparate cu laser disponibile la nivel mondial, non-invazive şi fără efecte secundare. Aceasta este o variantă foarte bună pentru a obţine rezultate într-un timp scurt.

Este o soluţie care ajută la scăderea în circumferinţă cu 9 până la 15 centimetri, dar şi la reducerea aspectului celulitei. Nu este recomandat în timpul alăptării, dar în rest nu sunt restricţii sau contraindicaţii.

Aş putea recomanda, în plus, asocierea cu drenaj limfatic şi consumul lichidelor pe par-cursul zilei”, a declarat dr. Anita Barcan.

Citeşte şi Momente teribile pentru Gina Pistol. Dezvăluire cutremurătoare a vedetei: „Nu mai știam cine sunt!” VIDEO