Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record. ”De la 130 de kilograme, am ajuns la 108 kilograme”

La cei 70 de ani ai săi Jean Paler le-a declarat război kilogramelor în plus. De la începutul acestui an și până în prezent celebrul actor a reușit să slăbească peste 20 de kilograme.

27 iun. 2023, 14:07
Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record. ”De la 130 de kilograme, am ajuns la 108 kilograme”
Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record.

Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record. Jean Paler a dezvăluit în cadrul unui interviu că din luna ianuarie și până acum a reușit să slăbească 23 de kilograme cu o singură masă pe zi.

Citește și Drama imensă prin care trece Jean Paler. L-a abandonat toată lumea şi trăieşte dintr-o pensie de mizerie!

Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record

Actorul a subliniat că ziua doarme foarte mult, iar din acest motiv ajunge să mănânce la ora 21.00, iar masa sa constă în caju, nuci, stafide negre și migdale.

„Din ianuarie și până acum am slăbit 23 de kilograme cu o singură masă pe zi. Mănânc ziua caju, nuci, stafide negre și migdale, cam 150 de grame de sâmburi pe zi, mănânc. Le amestec într-o pungă și iau de acolo un pumn de-al meu și le mănânc. Pentru că dorm ziua. ajung să mănânc pentru prima dată la ora 21.00 și cam atât. Deci, de la 130 de kilograme, am ajuns la 108 kilograme”, a declarat Jean Paler, pentru click.ro.

Jean Paler a mai spus că în ultima vreme, are probleme cu somnul și din această cauză majoritatea nopților sale sunt albe.

„În ultima perioadă nu prea mai pot să dorm noaptea. Mă culc pe la 06.00 – 07.00 dimineața și dorm până la 09.00 dimineața și mai dorm puțin la prânz și tot așa. Mi s-a schimbat fusul orar de la un timp. Noaptea am ajuns să stau de veghe. Dimineața când mă trezesc, după două ore de somn, mă trezesc cu o poftă să mănânc ceva dulce. Nu știu ce am de la o perioadă”, a mai spus artistul.

Recent, Jean Paler a trecut prin clipe de coșmar, după ce a descoperit cu stupoare zilele trecute că i-a fost debitat cardul. Actorul a mărturisit că habar nu are de niciuna dintre operațiunile care îi apar în istoricul tranzacțiilor sale de pe aplicația mobilă.

Disperat, Jean Paler, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a făcut apel la fanii săi să îl ajute să înțeleagă ce s-a întâmplat cu banii săi.

„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător. Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă la banca BRD Groupe Societe Generale , unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul?”, a scris Jean Paler pe pagina sa de Facebook.

Îndrăgitul actor a subliniat faptul că în ultimele zile nu a efectuat nicio tranzacție online.

„Nu mi-am pus datele cardului pe nicio platforma și nu le-am oferit nimănui.Este inadmisibil așa ceva!!! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat… Am căutat pe internet și văd că este vorba despre un cazino. Nu mai am cuvinte…”, a mai spus actorul.

Citește și Jean Paler a intrat în panică din cauza facturilor la energie și gaze. Ce mărturisiri a făcut actorul