Cum a reușit Lidia Fecioru să scape de obiceiul de a înjura la volan! Terapia inedită care face minuni în rândul vitezomanilor

Lidia Fecioru este cunoscută pentru răbdarea și calmitatea sa, însă foarte puțini știu că nu a fost dintotdeauna așa. Bioenergoterapeutul a dezvăluit că în urmă cu câțiva ani era adepta lucrurilor trăite la intensitate maximă și se enerva foarte des, mai ales atunci când se afla în trafic, unde atunci când simțea nevoia folosea un limbaj colorat de care a reușit în cele din urmă să scape.

12 feb. 2024, 23:34
Cum a reușit Lidia Fecioru să scape de obiceiul de a înjura la volan! Terapia inedită care face minuni în rândul vitezomanilor
Cum a reușit Lidia Fecioru să scape de obiceiul de a înjura la volan!

Cum a reușit Lidia Fecioru să scape de obiceiul de a înjura la volan! Lidia Fecioru a fost invitată duminică la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a mărturisit că  cum a reușit să devină o persoană mult mai calmă și mai răbdătoare.

Citește și Băutura care curăţă rinichii. Lidia Fecioru a dezvăluit un leac excelent pentru cei care se confruntă cu afecțiunile renale.

Cum a reușit Lidia Fecioru să scape de obiceiul de a înjura la volan!

„Muzica m-a dezvățat de obiceiul ăsta, mi-a luat agresivitatea de la volan, nu mai sunt vitezomană, eram în trecut, eu când ieșeam pe autostradă și era liber… am și îmbătrânit, am 62 de ani, nu mai am acele chestii care să iasă ca în tinerețe. O muzică care mă poate duce la niște sentimente, că e manea, că e rusească, una din folclor, nu contează. Eu mă regăsesc în foarte multe melodii, râd, plâng”, a declarat Lidia Fecioru.

Deși apare frecvent la TV, Lidia Fecioru vorbește foarte rar despre viața sa personală și asta pentru că, după divorțul de soțul său care a avut loc în urmă cu câțiva ani, nu și-a mai refăcut viața.

Bioenergoterapeutul a recunoscut că nu a iubit niciodată sincer pe nimeni, pe lângă membrii familiei sale.

„Eu nu știu dacă am iubit cu adevărat, în afară de familie, acolo este iubire condiționată. În rest, nu-mi dau seama, nu am luptat pentru persoanele din viața mea, nu știu de ce (…) Noi nu ne putem influența viața. Dacă pot da sfaturi altora, pot să îi îndrum cumva, pentru mine nu pot face nimic, nici pentru copii. Dacă eram întrebată cu o lună înainte dacă divorțez, eu spuneam că nu. Aveam un soț foarte frumos. Era un fel de Alain Delon. Eu munceam câte 12-14 ore pe zi. Eu nu aveam timp. Eu îmi vedeam copiii doar când dormeau.

Eu îl respect și o să-l respect toată viața mea. Îl respect și acum pentru că mi-a înfiat copiii, ceea ce a fost un semn al devotamentului față de mine. S-a mutat din Banat la București, dar nu s-a putut adapta pentru că spunea că toți bucureștenii sunt mincinoși.

Poate că până la urmă eu am fost vinovată, pentru că am lăsat toate celelalte lucruri care țineau de casă pe mâna lui. Eu eram doar cu munca, de celelalte el avea grijă. Când i-am spus să se ducă la muncă, el mi-a zis că-l jignesc că-l trimit la muncă. I-am răspuns că nu-l mai jignesc, divorțez”, a mai spus Lidia Fecioru.

Citește și Lidia Fecioru, băutura care crește imunitatea și întărește vasele de sânge: ”E foarte veche, se făcea la mănăstiri”