Lidia Fecioru, băutura care crește imunitatea și întărește vasele de sânge: ”E foarte veche, se făcea la mănăstiri”

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru oferă adesea sfaturi legate de sănătate, dar și leacuri naturale care ne pot scăpa de foarte multe probleme de sănătate.

06 mart. 2023, 11:27
Lidia Fecioru, băutura care crește imunitatea și întărește vasele de sânge: ”E foarte veche, se făcea la mănăstiri”
Lidia Fecioru, băutura care crește imunitatea și întărește vasele de sânge

Lidia Fecioru, băutura care crește imunitatea și întărește vasele de sânge. În ultima perioadă, foarte mulți români s-au plâns de faptul că au imunitatea scăzută și că niciun remediu nu i-a ajutat.

Citește și Care sunt cele mai de preț lucruri pentru fiecare om. Lidia Fecioru, lecții de viață: „Timpul, cuvântul şi şansa nu se mai întorc niciodată”

Lidia Fecioru, băutura care crește imunitatea și întărește vasele de sânge

În acest sens, Lidia Fecioru a dezvăluit un leac, mai exact băutură care ajută atât la creșterea imunității, cât și la întărirea vaselor de sânge. Aceasta este folosită încă din cele mai vechi timpuri în mănăstiri și pentru a o prepara este nevoie de albinele din stupi care au murit în mod natural, amestecat cu alcool.

„Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau. Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural.

Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge.

Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric. Din când în când mai agităm.

Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră.

Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului. E foarte veche, se făcea la mănăstiri. Faceţi această tinctură cum e tinctura de propolis”, a spus Lidia Fecioru în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și Cum îţi revii mai repede după o despărţire. Lidia Fecioru a dezvăluit secretul: „Sunt cinci faze”