Cum a reușit Mihai Morar să slăbească 15 kilograme, fără a ține vreo dietă minune

Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România, a dezvăluit cum a reușit să slăbească 15 kilograme în decursul unui an.

10 dec. 2022, 10:03
Cum a reușit Mihai Morar să slăbească 15 kilograme, fără a ține vreo dietă minune

Mihai Morar le-a dezvăluit fanilor săi cum a reușit să slăbească 15 kilograme, în urmă cu aproximativ doi ani.

Prezentatorul de la Radio ZU spunea că secretul lui pentru a se menține în formă a fost sportul, dar şi un regim alimentar echilibrat.

„Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidraţi, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ţinute din cărţi, deoarece programul fiecărei persoane diferă. De exemplu, seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22:00. Aşa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere.

Nu sunt bolnav, nu am ţinut diete minune, nu m-am înfometat, nu mi-am pus viaţa sau sănătatea în pericol. E, pur şi simplu, noua mea viaţă. Cu sau fără 15 kilograme în minus. E mai puţin important. Ceea ce contează e că mă simt din ce în ce mai |”eu”… pe exterior, dar mai ales pe interior”, explica Mihai Morar, conform spynews.ro.

Citiți și: Mihai Morar a vorbit despre revenirea la TV: „E foarte greu să mă oferteze cineva”

Mihai Morar spune că sportul și alimentația sănătoasă au dat rezultate în cazul său

„Da, și băieții fac Pilates! Știu că lumea e plină de clișee și prejudecăți. Sunt și eu, nu de puține ori, subiect de zeflemea: “Mergi ca fetele, la Pilates?” De altfel, numele vine chiar de la un bărbat: Joseph Pilates a inventat această metodă, după ce în copilărie era un copil foarte bolnăvicios. Credința lui Pilates era că poți fi bătrân la 30 de ani, dar poți fi tânăr la 60 de ani.

Iubesc orele de Pilates. Orice ar spune gura lumii. Mulțumesc @barisaktas24 pentru răbdare și îndrumare.

De fiecare dată când ies din studioul de Pilates îmi dau seama că, mai mult decât forma corpului, contează forma din corp. Mintea este mai importantă decât corpul. Dacă mintea e în formă, ea modelează și forma corpului.

Așadar…lasați băieții să facă Pilates. Nu-i va face cu nimic mai puțin bărbați”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Mihai Morar a fost obligat să ia o pauză de la sport, în această toamnă, din cauza unor afecțiuni ale mușchilor.

”Nu am mai putut să alerg toamna asta pentru că am fost viteaz și am făcut niște exerciții de forță acasă, cu gantere, cu tot. Am zis să îmi fac sală la mine acasă și la ultimele repetări, nefiind atent și neținând poziția corectă, mi-am pișcat un mușchi al spatelui. De vreo două luni fac sală ca să îmi refac zona și să mă apuc, sper, din ianuarie să pot să alerg din nou. Îmi lipsește tare mult. Nu e o pasiune pentru mine sala, însă are beneficiile ei. În cazul acesta mu puteam să fac altceva decât să merg la sală, să întăresc mușchii spatelui, ca să pot să alerg mai departe. Două săptămâni simțeam un fel de înțepătură la fiecare pas. De aceea, e bine ca lucrurile acestea să fie făcute într-un mediu supravegheat”, a spus Mihai Morar, conform spynews.ro

Citiți și: Mihai Morar sare la gâtul lui Culiță Sterp: „Definiția perfectă pentru NEAM PROST”