Mihai Morar a vorbit despre revenirea la TV: „E foarte greu să mă oferteze cineva”

Recent, Mihai Morar a vorbit despre posibilitatea de a se întoarce pe micile ecrane. Celebrul prezentator TV a primit mai multe oferte de la diverse televiziuni.

05 iul. 2022, 21:11
Mihai Morar a vorbit despre revenirea la TV: „E foarte greu să mă oferteze cineva”

Întrebat dacă a primit propuneri să plece în Asia Express sau la Survivor, Mihai Morar a dezvăluit motivele care l-au făcut să refuze anumite oferte de la emisiunile care presupun plecarea de acasă mai mult timp.

De ce nu poate Mihai Morar să participe la Asia Express

Mihai Morar recunoaște că i-ar fi plăcut să participe la o emisiune gen Asia Express, dar timpul și faptul că are trei copii nu îi permit acest lucru. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că ar fi primit o ofertă de la emisiunea difuzată pe Antena 1.

„Am avut, nu în Asia neapărat. La Survivor nu, n-am primit. E foarte greu să mă oferteze cineva pe mine, pentru că știe că în primul rând am trei copii acasă, am 5 emisiuni de dimineață de făcut de luni până vineri la radio și toată lumea știe, după 18 ani de matinal împreună cu Buzdugan, că nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul.

Citește și: Parcul Cișmigiu, într-o stare deplorabilă. Mihai Morar: „În cel mai bogat oraș al României suntem plini de sărăcie. N-am văzut niciun oraș la fel de murdar cum e Bucureștiul”

Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni. Trebuie să fie ceva, nu o sumă, trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă mie o experiență mai mare peste radio și peste familie ca să fac asta, numai de împlinire aș face-o”, a spus Mihai Morar, într-un interviu pentru viva.ro.

De ce îi este frică lui Mihai Morar cel mai tare

Într-un interviu dat la începutul acestui an, Mihai Morar a vorbit cea mai mare frică pe care o are în viață. „Eu n-am talent, n-am niciun talent, dar am darul ăsta, sau mi l-am educat, de a asculta oamenii. Știu să îi ascult până la capăt, nu îi întrerup la virgulă. Am o grămadă de anxietăți. Să nu mă dea afară! Până acum vreo doi ani, aveam treaba asta, să nu mă dea afară de la radio. În general, asta cu sentimentul ăsta al eșecului, a fi aruncat în stradă, pentru că vine din copilărie.

Citește și: Mihai Morar a răbufnit. I-a trimis o scrisoare deschisă lui Nicușor Dan: Nu au putut fura ei cât ați promis voi!

Când eu am auzit chestia asta, și cred că toată generația mea a auzit asta de la părinți, “O să ajungi să cureți veceuri, o să ajungi să mături străzile!”. Nu că ar fi rușinos asta. Și, dacă ajungeam, ce, făceam ceva decent, onorabil. Că o să ajung ultimul om îmi mai spunea maică-mea și am trăit și trăiesc și acum cu frica asta, să nu fiu exclus, să nu fiu dat afară, să nu fiu validat!”, a spus Mihai Morar pentru cancan.ro.