Mihai Morar sare la gâtul lui Culiță Sterp: „Definiția perfectă pentru NEAM PROST”

Mihai Morar sare la gâtul lui Culiță Sterp, după ce cântărețul a dat o replică răutăcioasă unui jurnalist. Manelistul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a condus cu viteză, sub influența alcoolului și a drogurilor.

25 nov. 2022, 09:01
Mihai Morar sare la gâtul lui Culiță Sterp: „Definiția perfectă pentru NEAM PROST”
Mihai Morar sare la gâtul lui Culiță Sterp

Mihai Morar sare la gâtul lui Culiță Sterp. Pe numele manelistului a fost deschis dosar penal, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

La ieșirea de la judecătorie, Culiță Sterp a fost arogant şi i-a jignit pe jurnaliştii care l-au întrebat ce droguri a consumat. „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, l-a întrebat Sterp pe un jurnalist.

Mihai Morar sare la gâtul lui Culiță Sterp

Fostul prezentator TV spune că replicile lui Culiță la adresa jurnalistului arată, de fapt, ce fel de om este artistul, pe lângă ceea ce a dorit până acum să știe publicul despre el.

După ce aproape ai distrus o viață în trafic (băut și sub influența drogurilor la volan), să îi răspunzi unui ziarist, de la unul dintre posturile TV care te-a promovat, agresiv: NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?… Iată definiția perfectă pentru NEAM PROST”, a scris Mihai Morar pe Instagram, în dreptul unor imagini ce-l aveau în prim-plan pe Culiță Sterp, surprins pe holurile tribunalului din Cluj.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp se lansează în afaceri. Cum i-a venit ideea. Are legătură cu băiețelul său

Mesajul lui Culiță Sterp, după accident

Culiță Sterp a avut o primă reacție după accidentul rutier provocat în Cluj-Napoca. Acesta și-a cerut scuze tuturor celor cărora le-a greșit și spune că „nu este om fără greșeală”.

Nu am fugit nicăieri, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece, chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îmi cer scuze în primul rând lui Marius, băiatului implicat, atât lui cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior, pe toate planurile.

Vreau să îmi cer suze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și celor și familiei mele care a fost și este lângă mine, dar și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu, cei care mă știu. Știu că am dezamăgit și nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că e om pe lumea asta fără greșală, absolut toți greșim.

Poate chiar a trebuit să fac asta ca viața să îmi iau toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea, în bine pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum ca să rămân cu picioarele pe pământ.

Vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături și pentru criticile pe care le-am primit pentru că au meritat Au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că voi rămâne aceelași om indiferent de situație, o să rămân doar cu mult mai multe lecții învățate pentru o viață mai bună. Nu vă spun mai multe deocamdată. Vă doresc tot ce-i mai bun și vă mulțumesc celor care ați fost lângă mine ”, a declarat Culiţă Sterp într-o filmare pe Tik-Tok.