Cum a reușit o tânără de doar 24 de ani să dea lovitura în afaceri: „Muncesc doar 20 de minute pe zi”

O tânără în vârstă de 24 de ani a vorbit despre cum a ajuns să lucreze numai 20 de minute pe zi, într-o afacere care îi aduce foarte mulți bani.

07 mai 2023, 19:36
Cum a reușit o tânără de doar 24 de ani să dea lovitura în afaceri: „Muncesc doar 20 de minute pe zi”
Cum a reușit o tânără de 24 de ani să câștige o mulțime de bani

O tânără de 24 de ani din SUA a dat lovitura în lumea afacerilor, înființând propria firmă la care lucrează doar 20 de minute pe zi. Chiar dacă prograul de muncă este unul extrem de scurt, Hannah, pe numele ei, câștigă lunar de pe urma afacerii în jur de 5.500 de dolari.

Citește și: O tânără influenceriţă a pierdut lupta cu o boală grea la doar 30 de ani. Coşmarul pentru Patricia a pornit de la o aluniţă

Hannah lucrează de la 17 ani , iar după o scurtă perioadă petrecută la facultate, a renunțat la studii și a devenit broker imobiliar. Cu timpul, tânăra a învățat mai multe lucruri despre conceptul de venit pasiv și a încercat să investească într-o afacere care funționează de una singură, potrivit CNBC.

Tânăra a cumpărat cu 2.000 de dolari o spălătorie auto, iar acum întreprinderea îi aduce venituri uriașe.

„Partea cea mai bună e că lucrez doar 20 de minute pe zi, când merg să ridic banii și să verific dacă totul este în regulă”, a declarat ea.

Citește și: Aniversare de coșmar pentru o tânără care a închiriat un apartament prin Airbnb. Ce a găsit în baie

Potrivit contractului pe care l-a încheiat, Hannah s-a angajat să acopere ratele lunare, impozitul pe venit, proprietate și facturile pentru utilități. După ce a îndeplinit aceste obligații, tânăra a putut încasa întregul profit.

Aceasta afirmă că succesul afacerii este susținut de locație, care trebuie să fie cât mai accesibilă clienților, și calitatea serviciilor, care păstrează clienții.