Cum a reușit Oana Radu să slăbească 52 de kilograme. Artista cântărea 120 de kilograme. „Este o luptă continuă”

Oana Radu a devenit de nerecunoscut de câțiva ani. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că artista cântărea mai bine de 100 de kilograme atunci când a participat la "Vocea României".

18 iul. 2022, 22:18
Cum a reușit Oana Radu să slăbească 52 de kilograme. Artista cântărea 120 de kilograme. „Este o luptă continuă”

Între timp, pe măsură ce popularitatea cântăreței a crescut, Oana Radu a devenit tot mai determinată să scape de kilogramele în plus. A început să țină dietă, a făcut mișcorare de stomac, s-a apucat de sport, iar acum reușește să se întrețină.

A dus o luptă de ani de zile cu slăbitul. A încercat toate metodele posibile pentru a vedea schimbări la nivel fizic, iar în cele din urmă a ajuns la numărul de kilograme pe care și-l dorea.

”ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă, etc. Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita! Știiiu, mai este muuult de muncă! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?! Uitați-vă ce diferență colosală! Vă spun încă de pe acum că nu voi permite absolut deloc comentarii de la doamnele care nu fac prea multe eforturi pentru viețile dânselor, care mă vor jigni sau vor râde de felul în care am arătat. Este ușor să judeci, să ai păreri, atunci când nu muncești pentru visul tău! Este nevoie de mult curaj și de multă asumare să postezi astfel de poze! Mult succes în lupta cu celulita”, a scris Oana Radu pe contul ei de socializare.

Oana Radu a fost ajutată să slăbească și de iubitul ei, care este antrenor, și a ajutat-o cu antrenamentele și cu tot felul de sfaturi legate de nutriție.

”Eram dependentă și iubeam mâncarea. Treaba asta se întâmplă și acum în mine. Este o luptă continuă. Cumva, stilul lui de viață, care era super disciplinat, el fiind sportiv, m-a influențat, dar nu mi se părea că e bine. Ziceam: «Stai, e totul prea strict». Mă plângeam la prieteni. Dar în același timp oamenii îmi spuneau cât de bine arăt. Când a venit pandemia a fost problema, pentru că până atunci mai mâncam pe furiș când plecam de acasă. Când ne-am băgat în casă zic: «Ce fac, Doamne, unde mănânc?». Și m-am dus în baie. Este o dependență. Este un drog cu adevărat. Când îți scapă de sub control poți să ajungi rău. Am avut o dată 120 de kg și altă dată 104. Prima dată, ca să slăbesc, am ținut o dietă de pe net. Nu mâncam”, a mai dezvăluit artista.

Citește și Închisoare pe viaţă pentru criminalul fostului iubit al cântăreţei Oana Radu

Citește și Oana Radu se confruntă cu probleme de sănătate. Artista le-a dezvăluit fanilor despre ce e vorba