Oana Radu se confruntă cu probleme de sănătate. Artista le-a dezvăluit fanilor despre ce e vorba

Oana Radu trece prin momente teribile. Artista i-a anunțat pe fanii săi că are niște probleme de sănătate atât ea, cât și colegii de trupă.

12 iun. 2022, 11:30
Oana Radu se confruntă cu probleme de sănătate. Artista le-a dezvăluit fanilor despre ce e vorba

De această dată nu este vorba despre corzile vocale, ci despre starea ei generală și a formației care o însoțește la cântări. Oana Radu a mărturisit că problemele de sănătate au apărut chiar înainte să urce pe scenă.

Nu a fost singura care a trecut prin momente grele. Și colegii ei de trupă cu care merge la concerte au avut exact aceleași simptome. Aflată, vizibil, într-o formă mai puțin bună, Oana Radu le-a dezvluit urmăritorilor ei de pe Instagram că s-a simțit rău începând de vineri seară.

Artista a avut „stări de vomă, amețeli și ușoare dureri de cap”, iar problema ar fi una de natură digestivă. Aceleași simtome le-au avut și colegii ei, iar artista sugerează că ar fi vorba de o toxinfecție alimentară.

„Eu și colegii mei ne-am simțit foarte rău astăzi. A fost o zi foarte grea pentru noi, încă de aseară – cel puțin eu. Am început să mă simt rău, stări de vomă, amețeli, ușoare dureri de cap. Cred că ceva nu ne-a priit bine. Am mâncat sau am băut ceva ce nu ne-a făcut bine și azi a fost o zi foarte grea”, a transmis Oana Radu pe InstaStories.

Așa cum a făcut și când a avut probleme cu corzile vocale, Oana Radu a făcut tot ce a ținut de ea ca să se pună pe picioare cât mai repede. A mers la concert chiar și așa, cu toate că nu a fost într-o stare fizică bună deloc.

Oana Radu a spus că a încercat să facă tot ce s-a putut ca pe scenă să nu se vadă în ce stare se află. Artista a avut concert în Târgoviște.

„Urmează să intrăm pe scenă. Încercăm să ne facem treaba cât de bine putem, deși starea noastră nu e cea mai bună, dar asta este viața, nu avem ce să facem.”, a completat cântăreața.

Citește și Oana Radu, în centrul unui scandal monstru. A fost ameninţată pentru că n-a mai vrut să cânte la o nuntă: „O să depun plângere”

Citește și Dieta cu care Oana Radu a slăbit 50 de kilograme: „Prima regulă şi cea mai importantă”