Momente dureroase pentru Nicole Cherry. Artista le-a mărturisit fanilor abia acum prin ce a trecut

Îndrăgita cântăreață, Nicole Cherry, face mărturii șocante despre viața ei privată în cadrul unui interviu în direct.

05 mai 2022, 09:14
Momente dureroase pentru Nicole Cherry. Artista le-a mărturisit fanilor abia acum prin ce a trecut

Cântăreața Nicoleta Janina Ghinea, cunoscută sub pseudonimul Nicole Cherry, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta a debutat la frageda vârsta de 14 ani, lansând primul său single, ,,Memories”. Cu fiecare nou single , artista continuă să își uimească fanii, însă aceasta are o mare durere în suflet pe care nu ezită să o mărturisească fanilor.

Citește și: Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei. Ce probleme are Anastasia: „Este grea perioada asta”

Nicole Cherry își mărturisește regretele

Într-un interviu recent în cadrul emisiunii Teo Show, artista a mărturisit, cu lacrimi în ochi, durerea pe care o simte de când bunica ei a murit.

„Bunica înseamnă casa, locul. Se ducea și-mi făcea toate poftele. Îmi pare rău că nu a apucat să mă vadă în postura de mamă. Dar mă bucur că a apucat să mă vadă reușind în viață. Dacă ar fi acum aici, i-aș spune că am o fetiță cu ochii verzi. Își dorea să fiu iubită și fericită. S-a bucurat că am un băiat așa ca Florin, se ruga mereu pentru el. Eu mă rog în fiecare seară la ea, să mă ajute. În general sunt o fire foarte rezervată, nu prea spun „te iubesc”, dar regret că nu i-am spus asta mai des”, a declarat artista.

Planurile de viitor ale artistei

Nicole Cherry, intrând de curând în rolul de mamă, se află într-o relație de trei ani cu Florin Popa, împreună cu care are o fetiță pe nume Anastasia.

Fiind întrebată de planurile de viitor pe care artista le are, aceasta a spus că își dorește mai mulți copii. Fiind deja logodită cu Florin Popa, artista și-a exprimat dorința de a avea o fetiță și un băiețel. Având-o deja pe Anastasia, bebelușa de doar cinci luni, artista a spus:

”Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat”, conform click.ro

Citește și: Nicole Cherry radiază! Cum s-a schimbat viața artistei de când a devenit mămică și cum a reușit să ajungă la 48 de kilograme