Nicole Cherry a izbucnit în lacrimi în direct după ce a pierdut cea mai dragă fiinţă: „Mă rog în fiecare seară la ea”

Nicole Cherry, în vârstă de 23 de ani, și iubitul ei, Florin, au devenit părinți în urmă cu doar câteva luni și în curând, aceștia își vor boteza fetița, pe Anastasia. Invitată la Teo Show, artista a vorbit şi de momente mai puţin plăcute din viaţa ei.

03 mai 2022, 20:20

Nicole Cherry este toată un zâmbet, o explozie de voie bună, dar se emoţionează mereu atunci când vorbeşte de bunica ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre bunica ei decedată.

Nicole Cherry radiază! Cum s-a schimbat viața artistei de când a devenit mămică și cum a reușit să ajungă la 48 de kilograme

Artista a spus că momentul cel mai dificil din viața ei a fost pierderea acestei fiinţe dragi, la care se roagă de fiecare dată când simte nevoia de energie și ajutor în alegerile de zi cu zi. Artista a declarat într-un interviu pentru Kanal D că regretă faptul că nu i-a spus mereu bunicii sale că o iubea, pentru că nu îi place să își exprime sentimentele prin cuvinte, ci prin fapte. I-ar fi plăcut ca bunica ei să se fi bucurat de strănepoata Anastasia, pe care cu siguranță ar fi adorat-o.

Fetiţa lui Nicole Cherry face furori pe Instagram. Micuţa Anastasia a furat inimile tuturor: „Doamne, e o păpuşă”
„Mă rog în fiecare seară la ea să mă ajute. Eu sunt rezervată când vine vorba de sentimente. Nu prea spun te iubesc. Dacă spun, o spun fugitiv”, a mărturisit Nicole Cherry cu ochii înlăcrimați.

În cadrul aceluiași interviu difuzat la Teo Show, muziciana a mai spus că este o fire destul de vulcanică, însă se stinge la fel de repede pe cum se aprinde. Unul din lucrurile pe care ar vrea să le corecteze este exact acesta. Îi pare rău de fiecare dată când are o discuție mai aprinsă cu părinții ei.

Acum conștientizează cât de mult poate să doară un ton ridicat, mai ales de când a devenit mamă. Nu i-ar plăcea ca fiica ei să țipe la ea așa cum mai face uneori artista cu părinții ei.

„Mai țip la ai mei. Pe moment, nu am foarte multă răbdare. Acum fiind în postura de mamă, îmi dau seama că nu îmi place asta”, a adăugat cântăreața.

Vedeta a vorbit și despre relația cu Florin, partenerul ei de viață. Secretele căsniciei sale stau în respectul reciproc, lipsa dulcegăriilor și atenția pe care fiecare o acordă fizicului. Artista a spus, totodată, că și-ar mai dori un băiețel în viitor.

Mălina Avasiloaie, noua regină a muzicii de petrecere, e însărcinată! Anunțul special făcut de artistă i-a emoționat pe toți, Nicole Cherry a reacționat imediat

Nicole Cherry face nuntă şi botez, vedeta a dezvăluit faptul că marele eveniment va avea loc în luna mai. Artista și Florin Popa s-au decis să-și unească destinele în aceeași zi. „Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi”, a spus Nicole Cherry. „Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei, iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin”, a adăugat Nicole Cherry.