Cum a reușit un român să îi șocheze pe polițiștii din Italia. Ce au găsit oamenii legii în portbagajul bărbatului

Un român de 40 de ani a fost prins pe șoselele din Italia după ce a trecut pe roșu. Carabinieri au făcut o descoperire de-a dreptul șocantă. Acesta transporta o cantitatea uriașă de fier. Bărbatul furase mai multe șine de tramvai.

13 iul. 2023, 09:22
Cum a reușit un român să îi șocheze pe polițiștii din Italia. Ce au găsit oamenii legii în portbagajul bărbatului
Cum a reușit un român să îi șocheze pe polițiștii din Italia. Ce au găsit oamenii legii în portbagajul bărbatului

Un român a fost arestat după ce a fost prins că transporta în mod ilegal un chintal de șine de tramvai în portbagajul său. Polițiștii au făcut descoperirea după ce l-au oprit pentru că a ignorat culoarea semaforului și a trecut pe roșu. Oamenii legii au fost total șocați de cantitatea uriașă de fier pe care o căra în masina sa.

Citește și: Cât a plătit un român pentru o bere, două cafele și o sticlă de apă, în Thassos. Nu i-a venit să creadă când a primit nota de plată

Bărbatul în vârstă de 40 de ani este român și a fost oprit de carabineri după ce a trecut pe roșu. Cu această ocazie, autoritățile au efectuat și un control asupra mașinii, iar ceea ce au descoperit a fost de-a dreptul șocant. În portbagajul mașinii acesta transporta aproximativ 100 de kilograme de fier.

Acesta a fost instantaneu pus sub acuzare pentru infracțiunea pe care a comis-o. Totuși, până ca sentința să fie pronunțată, bărbatul a apucat să fuga cu șinele de tramvai pe care le furase. Oamenii legii din Italia au demarat o anchetă amplă pentru a putea să îl găsească.

Câtă închisoare urmează să facă bărbatul român

Echipa din Aurisina au reușit să identifice un bărbat care se potrivea perfect cu descrierea făcută de carabinieri. Românul a fost găsit într-un autobuz în care călătorea confortabil. După ce l-au verificat cu multă atențe, militarii au descoperit că bărbatul era căutat, existând un mandat de arestare emis de Procuratura din Milano.

Românul urmează să stea la închisoare 6 luni, pentru a-și ispăși pedeapsa. Sentința a fost dată pentru primire de bunuri furate, iar individul a fost imediat arestat și trimis la închisoarea Coroneo.

Această captură reprezintă o victorie pentru forțele de ordine, care au demonstrat abilități remarcabile în urmărirea și prinderea infractorilor. De asemenea, este un avertisment pentru ceilalți conducători auto care se angajează în comportamente ilegale pe șoselele din Italia, că astfel de acțiuni nu vor fi tolerate, iar infractorii vor fi aduși în fața justiției pentru a-și plăti pentru faptele lor.

Citește și: Moartea culturistului român de 30 de ani, înecat în apă de un metru, atrage semne de întrebare în presa străină