Moartea culturistului român de 30 de ani, înecat în apă de un metru, atrage semne de întrebare în presa străină

Moartea campionului național și balcanic la culturism, Cătălin Ștefănescu, din Târgoviște, care avea vârsta de 30 de ani, a atras atenția și presei europene, subiectul fiind tratat de publicaţii din Spania, Franţa şi Marea Britanie.

12 iul. 2023, 18:56
Moartea culturistului român de 30 de ani, înecat în apă de un metru, atrage semne de întrebare în presa străină

„Campionul la culturism Cătălin Ştefănescu, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce s-a înecat în mod misterios într-un lac de mică adâncime în timpul unei partide de pescuit în România” notează, de exemplu, Daily Mail.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili ce a cauzat culturistul să se înece în lac.

Reprezentanții Poliției Județene Dâmbovița au declarat într-un comunicat: „Poliția a fost sesizată de administratorul unui lac despre o persoană decedată. La sosirea la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 30 de ani, în timp ce pescuia pe un lac din Lazuri, fusese găsit înecat. Sunt în curs de desfășurare anchete pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului”.

Ștefănescu, care a reprezentat România la categoria Culturism Clasic peste 180 cm, s-a clasat pe primul loc la 80 kg la Campionatul Național de Fitness și Culturism.

Citeşte şi: Fericit și cu portofelul plin, în Eforie Nord. Cât te costă să savurezi o bere rece pe plaja perlei litoralului românesc

Cătălin era și antrenor de fitness în orașul său natal, Târgoviște. El a lăsat în urmă o soție și o fiică de câțiva anișori.

Cătălin Ștefănescu a murit, duminică, după ce s-a înecat în mod aparent absurd într-o apă de doar un metru adâncime, în lacul de la Lazuri, comuna Comișani, din județul Dâmbovița.

Cătălin Ștefănescu se afla la pescuit cu un alt prieten, care l-a lăsat singur pentru a merge să ia ceva de acasă. Când s-a întors, nenoricirea se produsese. Ctălin avea o soție și o fiică.

Anchetatorii spun că sportivul s-a înecat în apa de doar un metru, motiv pentru care cred că acestuia i s-a făcut rău și s-a scufundat. Se pare că sportivul suferea de epilepsie și chiar în acel moment ar fi suferit o criză.

Citeşte şi: Scandalul azilelor groazei scoate la iveală noi povești halucinante! Drama neștiută a lui George, tânărul cu afecţiuni grave mutat din azil într-o casă de pe câmp pentru a fi ascuns de autorităţi