Cum a scăpat Lili Sandu de kilogramele în plus după naștere. Artista a slăbit 17 kilograme în doar două luni

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu doi ani și două luni. De atunci întreaga ei viață s-a schimbat radical, după cum ea însăși a mărturisit. În prima perioadă de după naștere i-a fost foarte greu să aibă timp și pentru ea, însă în cele din urmă a ajuns la un echilibru.

31 mai 2022, 10:30
Cum a scăpat Lili Sandu de kilogramele în plus după naștere. Artista a slăbit 17 kilograme în doar două luni

Lili Sandu a dezvăluit ce ritualuri de îngrijire are și cum reușește să arate atât de bine la cei 43 de ani ai săi.

„Ten… e genetic. am un ritual bine pus la punct pentru că sunt în zona 40+. E perioada în care trebuie să începi să faci ceva dacă nu ai făcut până atunci. Am trucuri foarte simple, nu mai am timp de măști. Doar o demachiere și o curățare foarte bună a tenului. Merg cam o dată pe lună sau o dată la două luni la salon pentru anumite tratamente.

Cu părul am avut probleme foarte mari. Am folosit produse care să mă ajute că căderea părului, să-mi stimuleze creșterea. Totul se întâmplă pe repede înainte acum. Am încercat să am produse de calitate pentru că nu mai am timp să ajung la salon decât foarte rar. Îmi fac acasă. Mă epilez acasă, am produse foarte bune pentru ondulat părul, pentru uscat, produsele pentru față. Mi-am creat mini spa-ul meu acasă și nu e nevoie să mai fac drumuri multe”, a spus ea.

Lili Sandu a făcut precizări și în ceea ce privește regimul ei alimentar și cum a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate pe perioada sarcinii. A slăbit 17 kilograme în doar două luni, după naștere.

„Cred că contează foarte mult nutriția. În perioada sarcinii am luat foarte multe kilograme, am mâncat atunci cam tot ce se putea mânca. Apoi am revenit la modul meu de viață sănătos de dinainte. Organismul nu uită, știe că înainte de sarcină ai avut un regim de viață bine pus la punct. Mi-am revenit ușor prin faptul că am știut ce să consum, nutrienții necesari pentru organism”.

Cum arată acum regimul alimentar al lui Lili Sandu

„Acum mesele le iau în picioare, dar nu recomand. Nu mai am timp nici să mă așez la masă. O singură dată mă așez cu Thomas la masă, când mănâncă el la prânz. Mănânc la fel de mult avocado pentru că îi place și copilului, spre bucuria mea. Eu pregătesc totul, mă mai ajută mama, dar e mai mult pe zona de ciorbițe. Am încercat să introduc în dieta lui Thomas tot felul de alimente naturale, fără prăjeli. Salate, broccoli. Încerc să mânânc cât mai multă hrană vie, neprocesată și să dorm cât pot. Dar nu, la ora 6 sună gongul”.

Citește și Lili Sandu, dezvăluiri şocante despre primul an după naştere. „Alcoolul a fost un refugiu!”

Citește și Cum se simte Lili Sandu după Covid. Mesajul vedetei postat pe Instagram: „Au fost câteva zile de coşmar”